2777
2789
عنوان

من واقعا ازش خوشم اومده 😭😭😭

333 بازدید | 12 پست

اخه چرا 

چقدر ضعیفم 😭

کاش انقدر مغرور نبود 

حتی نمیشه بهش سلام کرد چه برسه ارتباط 

چه کاری ازم برمیاد! 

فک کنم هیچی باید در حسرتش بمیرم (: 

فک کنم فقط تو نی نی سایت دخترای عاشق واقعی میبینم.  تو جای دیگه اصلا. 

کاربر 𝙗𝙤𝙮 ✨🙂 امضام بخونید. روزی که  خدا و امام حسین و حضرت یونس (ع)  آرزهامو برآورده کردن و بهم نشونه های غیبی دادن   کافیه فقط دلت پاک باشه. بیین چطور خدا کمکت می‌کنه🙂 کمک به حیوانات یادت نره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا یکی از دوستام تو موقعیت توعه... آزار دهنده اس🗿

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍
بهش تو اینستا درخواست بده

دادم قبول کرد اما بک نداد البته پیج اصلیش نبود دو تا پیج داره که پیج اصلیش یکی دیگس 

کلا به سه چهارتا دختر بیشتر بک نداده از بین اون همه فالور همه پسرن

بهش نمیشه سلام داد؟ چرا؟ مطمئنی خودشیفته نیست؟ یا غیر اجتماعی ؟

نه اجتماعیه ولی فقط با پسرا 

کلا با هیچ دختری حرف نمیزنه حتی در حد سلام احوال پرسی 

بچه ها میگن لابد از حاشیه فراریه توی دانشگاه 

خودشیفته س (:

فک کنم فقط تو نی نی سایت دخترای عاشق واقعی میبینم. تو جای دیگه اصلا.

خب اگه جلو بریم پسرا انقدر بی جنبه ان ک فقط خردمون میکنن و قیافه میگیرن لابد برامون 

فقط میتونیم از دور و ناشناس افسوس بخوریم 

خب اگه جلو بریم پسرا انقدر بی جنبه ان ک فقط خردمون میکنن و قیافه میگیرن لابد برامون فقط میتونیم از د ...

بله حرفت درسته واقعا 

کاربر 𝙗𝙤𝙮 ✨🙂 امضام بخونید. روزی که  خدا و امام حسین و حضرت یونس (ع)  آرزهامو برآورده کردن و بهم نشونه های غیبی دادن   کافیه فقط دلت پاک باشه. بیین چطور خدا کمکت می‌کنه🙂 کمک به حیوانات یادت نره 
نه اجتماعیه ولی فقط با پسرا کلا با هیچ دختری حرف نمیزنه حتی در حد سلام احوال پرسی بچه ها میگن لابد ا ...

خب این باز جای بحث داره

مطمئنی تو فکر دختری نیست؟ اکس اینا؟ یا کراش رو کسی باشه؟

بعدشم اگه تو فکر و زندگیش کسی نیست  یا احتمال داره از دختر سر و سنگین خوشش بیاد یا احتمال داره کلا دختری رو تو زندگیش راه نده یا شایدم خیلی ظاهربین و به خوشگلی و اندام اهمیت میده و انتظاراتش بالاس یا دیگه کلا خودشو از همه بالاتر میدونه

باید بیشتر بتونی بشناسیش 

خب این باز جای بحث دارهمطمئنی تو فکر دختری نیست؟ اکس اینا؟ یا کراش رو کسی باشه؟بعدشم اگه تو فکر و زن ...

مدلش اینطوریه که تو محوطه تا دختر میبینه سرشو میندازه پایین فرار میکنه و خیلی جاهای شلوغ نیست منظورم جاهایی که دختر زیاد باشه

و تایم های استراحت همش تو کلاسشونه ما ک میایم تو راهرو گاهی تا دم ابسردکن یا لب پنجره میره ژست میگیره 🙂😂البته بیشتر از وقتی که فالوش کردم اینجوری شده 😬

نمیدونم با کسی هست یا نه 

ولی میدونم اگه کسی باشه تو دانشگاه نیست قطعا