2777
2789
عنوان

چکار کنم برام مهم نباشه

241 بازدید | 25 پست

مادرشوهرم نهار مهمون داشت دختر و دامادش و داداشش و زن دایی شوهرم و اینا 

بما چیزی نگفته بود 

بعد نهار شوهرم و دخترم رفتن اونجا 

مادرشوهرم سفره انداخته نهار خوردن 

دخترم که اومد گفت مامان اونا کباب و برنج و یه چیزای دایره ای داشتن میخوردن 

گفتم تو هم خوردی ؟گفت نه گفتم ما نهار خوردیم

فک کنم شوهرم اینو گفته

ظهر خوابید الان بیدار شد دخترم میگفت اونا نهار فلان داشتن

اخساس میکنم تو دلش مونده

سوهرم میگفت برم براش بیارم گفتم نه 

مادر شوهرم چیزی ازش کم میشه ما را دعوت کنه اخه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب حالا دعوت نکرده

ذهنتو‌ درگیر نکن 

شماهم یه غذای خوب درست کن یا اگه می تونید برید بیرون شام بخورید که دخترت از ذهنش بره

هنگامی که ظلم و بی عدالتی و سرکوبی مردم با قانون رخ دهد، قانون شکنی خود را در تاریخ ثبت میکند

معمولا چون اینجا کسی رو نمیشناسیم و کامل توی جریان زندگیت نیسیتم نمیشه نظر داد فقط میتونم بگم برای دختر همون غذا رو درست کن بخوره ک تو دلش نمونه ، معمولا نباید انتظاری از کسیی داشته باشی

خب حالا دعوت نکردهذهنتو‌ درگیر نکن شماهم یه غذای خوب درست کن یا اگه می تونید برید بیرون شام بخورید ک ...

اخه کار همیشگیشه

نمیدونم چه طور بگم

فقط دعا کن زودتر راحت شم از اینجا بریم 

اخه کار همیشگیشهنمیدونم چه طور بگمفقط دعا کن زودتر راحت شم از اینجا بریم

دعوت کردن یک لطفه نه وظیفه 

توقعی نداشته باش

ذهن خودتم درگیر نکن

هنگامی که ظلم و بی عدالتی و سرکوبی مردم با قانون رخ دهد، قانون شکنی خود را در تاریخ ثبت میکند
حالا اگه من چیزی بپزم شوهرم عز گلوش پایین نمیره نگر اینکه برا اونا هم ببرهنمیدونم حکمتش چیه

شما بالاخونه هستید؟ چون معمولا کسایی که بالاخونه یا تو یه ساختمون هستند از این اتفاق ها زیاد براشون پیش میاد