2777
2789
عنوان

مشهدی هستید جواب بدین

90 بازدید | 8 پست

محترمین توی مشهد جایی میشناسید که یه نگین یادگاری دارم میخام انگشترش کنم هم کارشون درست باشه هم قیمت زیاد بالایی نگیرن و منصف باشن رکاب هم میخام بخرم ندارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشم میپرسم از ایشونم ممنون

برو بازار رضا نزدیک حرمه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
😂عزیزجان اونجا بنداز بندازه گرگ بازی زیاده خودم مشهدی هستم.

واقعا مطمئنی؟! 

آخه بهم گفتن اونجا ببری چون معدنش اونجاست ارزونتره بعدم نگین تو برات درست میکنن انگشترش میکنن هرجور که بخوای..... 

ینی میگی نرم اونجا؟! 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
😂عزیزجان اونجا بنداز بندازه گرگ بازی زیاده خودم مشهدی هستم.

جنت اون پاساژ بزرگه اسمشو نمیدونم که دو تا در داره از در پشتی مه کنار هتله اونجا از این نگین ها و انگشتر سازی ها زیاده

تو طلاب خیابون میثم هم من چندتایی دیدم

واقعا مطمئنی؟! آخه بهم گفتن اونجا ببری چون معدنش اونجاست ارزونتره بعدم نگین تو برات درست میکنن انگشت ...

خیلی اعتباری نداره نمیگم نرید برید ولی همراه کسی که سر رشته داره از انگشتر یا حداقل خودش فروشنده باشه که بفهمه چی به چیه. 

جنت اون پاساژ بزرگه اسمشو نمیدونم که دو تا در داره از در پشتی مه کنار هتله اونجا از این نگین ها و ان ...

طلاب رو الان میرم اون یکیم اگه نشد میرم ممنونم بابت پاسختون