2777
2789
عنوان

منو به جرم پزشک بودنم …

| مشاهده متن کامل بحث + 5156 بازدید | 87 پست
مردی که میخواد ازدواج کنه چه حسادتی به من داره

خودش چیکارست؟

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون جرمه زن پزشک باشه چون بابد تو خونه باشم فقط بچه بیارم چون نباید کار کنمچون نباید با مردا محیط کا ...

خب سمت آدمایی با این طرز فکر نرو. برعکسش هم زیاده پسرا دنبال دختر شاغل و.... . با هم‌تراز خودت بپر . طرز فکر سطح پایین اینه

ای کاش میشد خدا رو بغل کنم بگم مرسی مهربون❤️
واقعا پزشکید یا دختر بچه ای که از فانتزی هاش میگه؟ من فکر میکردم پزشک انقدری سطح سوادش بالا باشه که ...

من برای اثبات پزشک بودنم نیازی به این چیزا ندارم 

نمیفهمم سواد علمی چه ربطی به احساس ادما داره 

چرا همه چیو قاطی میکنید 

دکتر کوچولو
تا مدرک نگیری نمیشه گف دکتر شدی که ! پس عنوان رو نزن بجرم پزشک بودن ! هنوز دانشجویی

خدایا 

من دارم دکترای پیوسته میخونم معنیش اینه که پزشک حساب میشم 

واقعا به چیزایی گیر میدید ادم دردش یادش میره 

به جرم دانشجوی پزشکی بودن خوبه؟

دکتر کوچولو
خیلی شغلا حتی پزشک هم نظرش این بوده

خوب مگه پزشکا با کسی که شغلش مثل خودشون باشه ازدواج نمیکنن ؟ 

به نظرم عجیب بود یکم 

حتی کسایی که خودشون پزشک هستن هم دیدم همسرشون هم پزشک هست حالا یه به واسطه همکار بودنشون یا اینکه توی دوران دانشجوييشون آشنا شدن