2777
2789
عنوان

خواستگار دوستم

| مشاهده متن کامل بحث + 4371 بازدید | 217 پست
فقط عضو شده عقده گشایی کنه بیخیال

همون ❤️❤️

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم این تنها حسنش خوشگلی نیست خانوادش سالمه و از همه مهم تر به خودش احترام قائلهتا زمانی که خودتو ...

آره گلم حرفت درسته من فقط درد دلم رو گفتم اصلا منظورم دوست سما نبود بخدا این اومد تو ذهنم...اینم خونوادش خوبن فقط بی پولن ولی خودش اصلا هیچی جز خوشگلی نداره ولی همش بهترین حواستگارا میاد براش همه مردا عاشقش میشن واقعاااا ناحقیههههه

آره گلم حرفت درسته من فقط درد دلم رو گفتم اصلا منظورم دوست سما نبود بخدا این اومد تو ذهنم...اینم خون ...

شانسه بیشتر

من خالم مدیر یه شرکت خارجیه

مدرکش دکتری

خوشگل 

خانواده دار

سالم و مذهبی

۱ دونه خواستگار هم نیومد براش

الان ۴۰ سالشه 

خالم با دوستش دانشگاه نشسته بودن ، یه همایشی چیزی بوده دختره چااااق ، ابروهای کلفت وحشتناک از دختره میترسیدی قیافتن، پدر معمولی و خانواده هم معمولی ، سطح تحصیلاتشم هم سطح خالم ، استاد دانشگاهه اومده بود گفته بود میشه وقتتونو بگیرم و در مقابل زیبایی خالم از دوستش خواستگاری کرده بود بخدا هزاران مورد اینجوری پیش اومده اما خالم انتخاب کسی نبوده ، قیافش خیلی بهتر از منه حتی

من خودم قیافتن کپی خالمم ، حتی تو عکسا به سختی از هم تشخیص داده میشیم باهم

ولی کلی خواستگار داشتم

واقعا نمیدونم داستان چیه

سرنوشته 

حکمته یا....

فقط باید از خدا بخوای درست بشه

آره گلم حرفت درسته من فقط درد دلم رو گفتم اصلا منظورم دوست سما نبود بخدا این اومد تو ذهنم...اینم خون ...

من یه دختر خاله داشتم ببین زیبای خفته بود فقط میگفتی دو تا چشم دارم ۲ تای دیگه قرض بگیرم نگاهش کنم 

تک دختر بشدت خانواده پولدار

ماشین زیر پاش و...خلاصه هرکی دختره رو میگرفت میفتاد تو عسل

۲ بار نامزد شد تو هر دوتاش پسره بد از آب در اومدجدا شد دوبار تو نامزدی😑

بعد رییس شرکتش عاشقش شد ، بشدت براش خرج میکرد و خلاصه دخترخالم هم شوهر پولدار و هم خوشگل هم بروز پیدا کرده بود

چیشد

یک هفته قبل عقد تصادف کردن دخترخاله نازنینم از دنیا رفت😄

خیلی وحشتناک بود 

اونایی هم که کلی خاطر خواه دارن اکثرا اینجور درگیر میشن

کم نیست؟!آخه به چی میرسه 🤕من خودم تو زندگی ام میدونم چخبرعیه شب رستوران میری ۱۰ تومن آب میخوره

یه شب رستوران 10 تومن؟؟؟؟؟

دو نفری یکی از گرونترین‌ رستورانهای تهران و رفتیم و گرونترین‌ غذا و مخلفات و همه چی 2.5 

واقعن برام سوال شد!!!! شما کجا زندگی میکنید که یه رستوران 10 تومن و درامدتون‌ چقدره؟