2777
2789
عنوان

خواستگار دوستم

| مشاهده متن کامل بحث + 4371 بازدید | 217 پست
گفتم درحده من نیستی از قیمتای سعادت آبادو ولنجک خبر نداری دیگه فک میکنی خیییلی بالایی بالاتر از تولم ...

ما تهران شهرک غرب پونک‌و چیتگر هر کدوم چند تا خونه داریم 

اخه چرا ا دم مجبور می کنید بگه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما تهران شهرک غرب پونک‌و چیتگر هر کدوم چند تا خونه داریم اخه چرا ا دم مجبور می کنید بگه

باشه باشه تو پولدااااار ملکه نکشیمون با اموالت دیگم ریپلای نکن حوصله بحث ندارم با هررررررکی هرکی

💖به معجزه ی خدا ایمان دارم ومیدونم شاید دیر اما بهترین هدیه رو بهم میده💖          
باشه باشه تو پولدااااار ملکه نکشیمون با اموالت دیگم ریپلای نکن حوصله بحث ندارم با هررررررکی هرکی

ا لان فهمید م کیا به بقیه انگ د روغ می زنن 

ا د م هایی که ...

حتی حق خو نه ما در هم ندارن 

حق د اری با ور نکنی 

به خد ا حا لم خیلی بد شد 

ا لان فهمید م کیا به بقیه انگ د روغ می زنن ا د م هایی که ...حتی حق خو نه ما در هم ندارن حق د اری با ...

والا من ک نگفتم دروغ میگی برو از اول بخون گفتم اینجا نگو اگه طاقته قضاوت نداری اولین پیامم به تو دوستانه بود شما تحمل نداری رفتی از تو تاپیکام چیزی دربیاری که مثلا منو بسوزونی کم آوردی 

همین  شما ها هستین همه ش د رخواست حذ ف تا پیک د ارید 

از خو دتون هم بیزار و فراری هستید 

د ست مو نا تهرانی د رد نکنه که انقدر خو ب مدیریت می کنه سا یت رو و د ست شما ها رو می شه 

همین شما ها هستین همه ش د رخواست حذ ف تا پیک د ارید از خو دتون هم بیزار و فراری هستید د ست مو نا ته ...

با کار اگاه بازی وقت خودتو پر میکنی اینجا عضو شدی برا عقده گشایی معلومه اخلاقت چقد گنده ک هیشکی محلت نمیده به اینجا پناه آوردی 

والا من ک نگفتم دروغ میگی برو از اول بخون گفتم اینجا نگو اگه طاقته قضاوت نداری اولین پیامم به تو دوس ...

تو ا ول ر فتی گفتی مهر شهر من از تو یاد گر فتم 

بعد اصلا  ح‌ ما و اون خانوم چیز دیگه بود 

بعد هم خو دش پرسید ۱۰۰۰ با ر 

مر ض د ارم یهو‌بیا م‌تعر یف کنم ؟ 

یا پر سید بگم به تو چه ؟ 

با کار اگاه بازی وقت خودتو پر میکنی اینجا عضو شدی برا عقده گشایی معلومه اخلاقت چقد گنده ک هیشکی محلت ...

شما ها واسه چی پناه اوردید واسه حمله به مردم 

در ضمن خودت کا ر گاه بازی اول د روردی بفهم 

تو ا ول ر فتی گفتی مهر شهر من از تو یاد گر فتم بعد اصلا ح‌ ما و اون خانوم چیز دیگه بود بعد هم خو دش ...

واقعا میفهمی چی میگم گفتم میگی دروغ میگم گفتم جواب نده ک قضاوت نشی اگر تحمل نداری ولم کن بابا ریپلای نکن بسه

واقعا میفهمی چی میگم گفتم میگی دروغ میگم گفتم جواب نده ک قضاوت نشی اگر تحمل نداری ولم کن بابا ریپلای ...

خب خو دت ریپلای نکن 

هر چی خواسته گفته حالا طلب کاره 

ا عصاب ندارن مرد م 

واقعا خیلی ناعادلانس!!!! یکیو میشناسم با مرد زن دار بخاطر پول رابطه داره هزار تا دوس پسر داره...تحصی ...

عزیزم این تنها حسنش خوشگلی نیست 

خانوادش سالمه و از همه مهم تر به خودش احترام قائله

تا زمانی که خودتو بیاری پایین هرکسی اجازه اینو به خودش میده که بهت پیشنهاد بده

این دوستمم خواستگار بدم داره اما محل سگم نمیده

و اینکه پدرش آدم سالمیه درسته اونجور که باید دارا نیست اما نون حلال به بچس داده ، عقبه خانوادگی شون طوریه که تو شهرمون همه ازشون به خوبی یادمیکنن همه اینا شرطه

تو شهرهای کوچیک اول نگاه میکنن خانوادش سالم و صالح هستن یا نه

این دوستمم اگر خود دار نبود شاید همون بیست سالگی میرفت شخصیت خودشو پایین میاورد با هرکسی میپرید

اما وایستاده سالم و صالح یه ازدواج خوب نصیبش بشه