2777
2789

تازه ازداوج کردم هزینه آتلیه ۸ میلیون میشه 

یک  میلیون شو قبل داد 

الان ۶ ونیم گفتم بدین با تخفیف اون قد غر زد جلوی خانواده اش هیچی نگفتم خواستم خودم پرداخت کنم دیدم گفت شماره کارت رو بده 

منو جلوی خانواده اش ضایع کرد 

بعد خیلی بهم تیکه میندازه به خودم و خانواده ام 

من هیچی نمیگم اومدیم هر دومون هم کارمند هستیم اعصابم خورده به من بهم برخورد از غصه ام گرفتم خوابیدم بعد آقا ناراحت شده تحولیم نمیگیره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این دوران کارای عروسی و بدترین دورانه خودم کلی سختی کشیدم سرش

ی جوری میگذره و تموم میشه که جفتتون فراموش میکنین

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

چرا تیکه میندازه،خانوادت بد کردن دخترشونو بهش دادن؟راجب متلکهاش بشین جدی باهاش حرف بزن. هدفش از ازدواج چی بوده؟آزار شما؟اینو بدون وقتی شوهرت بهت احترام نزاره خانوادشم نمیزارن.. جلوی متلکهاشو بگیر یا هم هرکاری کرد دقیقا مثله خودش برخورد کن باهاش تا حالش جا بیاد

یادم اول تیر تازه خواستگاریت بود چ زود عقد کردی عروسی گرفتی ک  رفتی خونه شوهرتو    عجیبه😕😕

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •