2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون با همکار خانم

318 بازدید | 22 پست

شوهرم واسه یه کاری چند روز یه شرکت رفته

دستش خورده بود به گوشیش وشماره منو گرفته بود

داشت با خانمی که اونجاست حرف می زد،اول یه خاطره تعریف کرد و هر هر خندیدن،بعد از دخترامون بهش میگفت که اره بزرگه کم غذاشت و دومی اشتهاش زیاده و ... اینقد صمیمی بودن حس خوبی بهم نداد،نمی دونم به روش بیارم یا نه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم اینو بدون همکار ها خواهی نخواهی با هم صمیمی میشن مخصوصا اگه چند سال با هم همکار باشن، من هرجا رفتم چه بانک چه کاراداری چه داروخونه چه .... همینطور بوده

شب شراب نیرزد به بامداد خمار...

منم ی همکار دارم همش خاطره تعریف میکنه و میخنده من ازون متنفرم و خودشم میدونه منم از اون. منم اصلا جواب نمیدم بهش ولی کلا با منظور نیست.. 

من خودم خانه دار بودم خیلی حساس بودم و فکر میکردم چ خبره اما از روزی ک میرم سرکار واقعا همکارا عین برادرم می مونن. االبته فاصله رو رعایت میکنم  .. تا ی حدی طبیعیه

هرکسی یه جور برخورد میکنه بعضی زنا به روی شوهرشون نمیارن ولی خدایی نکرده اگه برای من پیش بیاد واقعا خیلی جدی برخورد میکنم 

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡