2777
2789

خودم که همیشه ی خدا تنها بودم 

توی خوشی و ناخوشی 

موقع جهاز چیدن موقع خریدای عروسی موقع جشن موقع زایمان موقع بیماری موقع تولدا خوشیا همیشه تنها

موقع مریضیای مادرم تنها

همیشه تنها 

حالا نگاه میکنم دخترم نه خاله ای نه دایی

شبها هیچ جا نداریم بریم 

هیچ کس جز خودم و مادرم و همسرم به دخترم محبتی نداره  

چی بشه هفته ای یبار بریم طرف پدریش که مادربزرگش یکم باهاش محبت کنه

الانم با اینکه مریض احوالم ولی انقدر دوست دارم الان زنگ میزدم خواهرم می اومد شیرینی خریدم شکلات خریدم با چایی میخوردیم بیرون میرفتیم یکم دخترم ادم میدید 

البته خواهر برادر هم خوبش خوبه… 

به خواهرشوهرام و بچه هاشون که نگاه میکنم چقدر باهم صمیمی هستن حسرت میخورم به همشون میگم ابجی خدایی همیشه برام بودن 

اما خواهرم نشدن هیچ وقتم به من نگفتن خواهر حتی چندباری منو غریبه گفتن مثلا گفتن از تو که غریبه ای انتظار نداریم 

خیلی دلم میشکنه 

تا الان همیشه وانمود کردم حالم خوبه همیشه اوکی هستم ولی خیلی تنهام 

دوستمم که باهم صمیمی بودیم بعد یک بیماری سخت فوت شده کاش اون بود حامله که بودم کلی برای بچم با اون حالش خرید میکرد 

خدایاشکر

لطف حق با تو مداراهاکند     چون که از حد بگذرد رسوا کند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم موافقم تک فرزندی خیلی بده

ماهم دوتا بودیم من و برادرم

میگم ایکاش بیشتر بودیم

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره

سلام عزیزم منم تک فرزندم 

درکت میکنم 

باید دوست پیدا کنیم 

من بدبختی شوهرم محل کارش شهردیگس 

حالا فکر کن شوهره هم‌پیشم نیست

شوهرم کلی دوست و همکار داره ولی حیف تو شهردیگه هستن 

کدوم شهری شما؟

خب دوتا بچه دیگه بیار

یجور میگی انگار پفکه برم بخرم 😁عزیزم مگه به این راحتیه هنوز دخترم کوچیکه بعدم بچه تا بزرگ بشه دیگه تنهایی منو که پر نمیکنن

خودت نزار بچه ات تک فرزندباشه چندتا خواهر برادر بیار حداقل جای خاله و دایی و پر کنه

انشالله به وقتش

وا عزیزم هیچکس بچه ات رو جز خودت نمیخواد حتی شوهرت و مامانت شک نکنبهتر کل ارث برای توعه کل امکانات ب ...

نه عزیزم مثلا میبینم عمه های دخترم چقدر به بچه های خواهرشون محبت میکنن از دل و جون براشون سنگ تموم میزارن مادر دومن

پدرم سالهاست فوت شده ارثی هم نداشت هیچی هیچی جز حقوق مستمری

کدوم امکانات عزیزم…

یجور میگی انگار پفکه برم بخرم 😁عزیزم مگه به این راحتیه هنوز دخترم کوچیکه بعدم بچه تا بزرگ بشه دیگه ...

فکر میکنی 

سعی کن حداقل دوتا دیگه بیاری 

بزرگ که بشن هر کدوم دوتا نوه هم بیارن دیگه هر جمعه خونتون جمع میشن میدونی چقد خوش میگذره 

من اگه توان جسمیم اجازه بده سه تا دوس دارم بیارم 

بزرگ کردن و بزرگ شدنش هم بلخره دخترت کمک میکنه کم کم بزرگ میشه همینطوری کوچولو نمیمونه که 😁

خدایا بابت همه نعمت ها شکرت 🙏
خب یه بچه دیگه بیار

بچم کوچیکه انشالله به وقتش 

بچه دار شدن راحت نیست که 

بعدم تنهایی منو بچه پر نمیکنه که

انشالله به وقتش

اگر شرایط شو داری نزار فاصله شون زیاد شه 

ما ۶ تا خواهر برادریم واقعا خوبه خیلی خوبه نبازی به هیچکس نداریم نه خاله نه دایی با اینکه اونا هستن ولی در حددوره مهمونی دوماه یکباره