2777
2789

برای یکی از اقوام که از مکه برگشته ۵ نفری قرار گذاشتیم یه گوسفند بگیریم من مسیول شدم کلی زحمت کشیدم گوسفن رو خریدم و قصاب هم اومد و کارش رو انجام داد ولی بقیه به روی خودشون نمیارن و سهمشون رو ندادن منم چند بار تو گروه نوشتم ۲۶ میلیون هزینه شده کسی سهمش رو نداد چیکار کنم به نظرتون 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچی باید بشینی گریه کنی...بعدم دستت داغ کنی ک دیگه فضولی نکنی

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
فامیلن گروه داریم تو گروه چند بار گفتم چقدر هزینه شده

بنظرم خیلی جدی زنگ بزن . مفت خوری هم حدی داره 

زنگ بزن بهشون به همشونم همینو بگو که بهت میگم 

بگو عزیزم همه پولا واریز شده ظاهرا شما تلگرامتو چک نمیکنی گفتم زنگ بزنم هم احوالتو بپرسم هم بگم توامداخرین واریزو انجام بدی من با کسی که ازش گوسفندو هریدم تسویه کنم 

اینجوری قطعی میریزن برات