2777
2789

رفتم مطب دکتر 

دو س بار انقباض ثبت شد تو ان اس تی

خطرناکه؟

دکتر برام شیاف نوشته تا ده روز

نکنه بچه زودی بدنیا بیاد؟

باید چکار کنم؟ رعایت خاصی هست؟

ان‌شاءالله همه منتظرا بزودی مامان بشن❤️ این طعم و حسِ قشنگِ مثبت شدن بیبی چک و آزمایش رو بچشن🥹

عزیزم اگه انقاباضات نامنظم باشن هیچ جای نگرانی نیست توی این هفته بارداری طبیعی 

ولی بازم شما استراحت کن 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به دکترش داره من تو سونو بهم گفت انقباض دیدم. ولی من دکتره خوب نبود هیچ مشکلی هم نداشتم تا اخر ...

خب هیچی استفاده نکردید ک انقباضات رفع شه؟

من دکتر خودم دستگاه ان اس تی داشت

برا بار اول چکم کرد ک اینا رو تو دستگاه داشت

پیش سونوگراف نرفتم

ان‌شاءالله همه منتظرا بزودی مامان بشن❤️ این طعم و حسِ قشنگِ مثبت شدن بیبی چک و آزمایش رو بچشن🥹
عزیزم اگه انقاباضات نامنظم باشن هیچ جای نگرانی نیست توی این هفته بارداری طبیعی ولی بازم شما استراحت ...

استراحت ینی چکارا نکنم؟

خب هیچی استفاده نکردید ک انقباضات رفع شه؟من دکتر خودم دستگاه ان اس تی داشتبرا بار اول چکم کرد ک اینا ...

من شیاف میزاشتم کلا از اول بارداریم. امپول هم میزدم سرکلاژم بودم.  استراحتم بودم. 

کلا مدل من متفاوت بود ولی استراحت و شیاف کافیه واسه شما.  ترس هم نداشته باش

خدایا شکرت. 
من شیاف میزاشتم کلا از اول بارداریم. امپول هم میزدم سرکلاژم بودم. استراحتم بودم. کلا مدل من متفاوت ...

خب من میخام طبیعی زایمان کنم

دهانه رحمم باز نمیشه اینجوری شیاف استفاده کنم

استراحت ینی چکارا نکنم؟

پله بالا و پایین نرو 

پیاده روی نداشته باش 

از توالت فرنگی استفاده کن 

اگه حمام میری زیاد سرپا نمون 

نترس چیزی نیست توی این هفته ها انقاباضات رحم به صورت نامنظم پیش میاد خود استرس برات سم 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹