2777
2789

طرف داره از جریانی که داخل استخر و شرایطش میگه همه گیر دادن اومدی پز بدی خوب دقیقا جریانو براتون چطور تعریف کنه و اینکه چرا فکر میکنید هر کی میاد نی نی سایت بدبخت بیچارس واقعا چرا درک ندارین هزار مدل زندگی هست چرا همش فکر میکنین همه دارن پز یا دروغ میگن به نظر من اونایی که گیر میدن که یا داری دروغ میگی یا پز میدی خودشون این اخلاقو دارن حالا یه عده هم واقعا دروغ میگن اما مشخصه ولی داخل نینی سایت همه گاراگاه و کار شناسن

زخم خوردن اخه

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شهامت داشته باش 😁

هشت سین 🌺 یک نفر نیست تو را قسمت من گرداند ؟ کار خیر است اگر این شهر مسلمان دارد 🌺 کی بشه که بگم شد 💜 یعنی میشه که بشه ؟ 💜 ششمین سال انتظار 💜 من منتظر تو، تو منتظر چی ؟ بیا دیگه خب 💜 در آستانه چهل سالگی، باز هم انتظار بهتر از اتمام 💜 فلانی جانم، من بدون تو میتونم زندگی کنم، بخندم، شاد باشم، انرژی ببخشم، اما اگر تو باشی، همه اینها رو راحت تر انجام میدم ، همین 💜 ما حسرت دلتنگی و تنهایی عشقیم، یعقوب پسر دید زلیخا که جوان شد 💜۲۸ تیر، چه دل خونیه ، حالم خراب تر از اونکه بدونیه 💜 اگه چشمات منو میخواست تو نگاه تو میمردم 💜چشمات 🧿 آخ چشمات 💜 صبر من رفته دگر بر باد از دل 💜 گر حال زار دلم را بخواهی، با تو چه گویم که بر آن گواهی 💜 نفهمیدی که عشق و جان منی، جان که چه گویم جهان منی، نفهمیدی در دلم چه گذشت، تو قرار دل بیقرار منی💜 تو نباشی منمو چشمای ترم 💜 عادلانه نیست من بمانم و حسرت مدام ، عادلانه نیست قسمتم از این عشق ناتمام💜 تنها تو انبار کاه، هی میگشتم دنبال نخ سوزنای اشتباه💜 فلانی جان، از امروز بتی که از تو ساختم رو میشکنم، اگر روزی لحظه ای روزگاری دلت برا من تپید و به من پیشنهادی دادی بعد میسازم همه چیزهایی که باید بسازم، عاشقانه هم میسازم اما الان که نیستی و قراری هم نداری با من بهتره که خط بکشم روت 💜 تموم لحظه های این تب تلخ، خدا از حسرت ما باخبر بود، خودش مارو برای هم نمیخواست، خودت دیدی دعامون بی اثر بود 💜 مقاومت میکنم تا زمانی که تو رو ندارم دلنوشته ای ننویسم به یادت فقط اینکه امشب یه جوری ام دلتنگ نیستم فقط یه جوری ام انگار جام زندگیم ترک داره و عمرم داره هدر میره🍀 نه ، نشد که بیخیال شد ، تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد، زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💜

نمیدونم قضیه چیه

ولی خیایا اینجا ندید پدید بازی در میارن

کافیه یکی از شرایط خوبش حرف بزنه

دستور حمله بهش میدن

انگار شرایط همه یکسانه

خب اینجا همون جامعه ست دیگه

کمپ آدمای بیکار و بیعار که نیست

تعجب کنید

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

ی تله روانشناسی هست ب اسم سایه 

اینجوریه ک وقتی ی ایرادی توی خودمون داریم برای پنهان کردنش یا گول زدن خودمون اونو نسبت میدیم به دیگران 

مثلا اگه من توی همه تاپیکا اومدم گفتم وااای چرا پز میدین یعنی من تو شخصیتم پز دادنو دارم ولی برا پنهون کردن حالا چ از خودم چ بقیه اینو نسبت میدم به بقیه  

بچه ها امضای من و تلاش من برای رفتار خوبم با شما به رفتار شما هم برمیگرده وقتی بی دلیل تیکه میندازی و توهین میکنی ۴ برایرشو جوابتو میدم چون از حق خودم نمیگذرم و نمیخوام‌ خودم ناراحت شم و تاوان تربیت بد خانوادگی شما رو هم من نباید پس بدم اگه ی موقع دلتو شکوندم بهم بگو ... اصلا با کسی دعوا ندارم لطفا باهم مهربون باشیم نمیخوام دل کسی بشکنه شما هم برا بقیه نخاین اگه زندگی سختهموندن و جنگیدن هزار بار جذاب تر از جا زدنه، بهش فکر کن 🤎:)  ی صلوات میفرستی به حاجتم برسم؟ مرسی❤️دوست عزیزم ایام محرمه و من حاجت دار دعا کن به حاجتم برسم ، هروقت خاستی بگو منم دعات کنم       امروز تولد شهید ابراهیم هادی هست من نذر میکنم.  اگر پدرم این کار تحصیلی که میخام بکنم رو قبول کنن به نیت ایشون برم خونه سالمندان گل و شیرینی ببرم همچنین ی ختم قرآن با کمک مادربزرگم و هرکی بتونه میخونم براشون امیدوارم حاجت بگیرم ❤️ 

جدیدا از نی نی سایت متنفر شدم، امروز یکی تاپیک زده داداشم میخواد زن مطلقه بگیره (هرچند که کلا تاپیکاش سرکاری بود) همه ریختن اونجا که آره مطلقه ها خرابن و راحت میدن و... 

یا خودم تاپیک زدم که لاغر شدم و گفتم قرص خوردم بدون اینکه اسم قرص ببرم بهم میگن میخوای تبلیغ قرص لاغری کنی! 

همینایی که اینجور قضاوت میکنن دربه در دنبال اینن که کدوم شهید حاجت میده و کدوم چله بردارن واسه اینکه از بدبختی نجات پیدا کنن! خدا نگاه دل و زبون آدما میکنه، خدا حق الله رو میبخشه ولی حق الناس رو نمیبخشه

اون دیگه واقعا پز نبود نمی‌دونم فازشون چیه دیگه الان کاملا عادیه برج که جای خود داره اکثر ساختمونایی ...

خوب چرا فکر میکنی داشت پز میداد حرفم اینه داشت شرایط رو تعریف میکرد که مثلا ما چون ساکن اونجا هستیم حقمونه از استخر استفاده کنیم پس چطور تعریفش میکرد مگه اومد گفت خونه مامان بابام استخر داره ؟

جدیدا از نی نی سایت متنفر شدم، امروز یکی تاپیک زده داداشم میخواد زن مطلقه بگیره (هرچند که کلا تاپیکا ...

افرین دقیقا جالبه حرفم بزنی همینا میگن قضاوت نکن خدا سرت میاره ولی خودشون ازادن 

نمیدونم قضیه چیهولی خیایا اینجا ندید پدید بازی در میارنکافیه یکی از شرایط خوبش حرف بزنهدستور حمله به ...

فکر میکنن اینجا فقیر فقرا جمعن یا اینکه اصلا ادمای پولدار رویایی و دور از دسترسن 

ی تله روانشناسی هست ب اسم سایه اینجوریه ک وقتی ی ایرادی توی خودمون داریم برای پنهان کردنش یا گول زدن ...

سایه که برای دیده گاه گشتالت قسمت اولش درست گفتین ولی بقیش تعریف شما برای فرافکنی بود😬