اهنگ یاس ک میگه منو از خدا گرفتین میخاین به کی پس بدین؟
چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اهنگ یاس ک میگه منو از خدا گرفتین میخاین به کی پس بدین؟
وای این آهنگ خداس
شاید باورت نشه ولی زندگیمو نجات داد
مامانم یه بار که ۱۵ سالم بود از بابام کتک خورده بود و گریه میکرد به من سر کوفت میزد و میگفت اگه تو به دنیا نمیومدید اینجوری نمیشد منم بغض گلوم رو گرفت نتونستم و داشتم چایی میخوردم و این آهنگ و پلی کردم و مامانم بغلم کرد گفت بخاطر تو اینبار بابا تو میبخشم از اون به بعد بابامم به طرز عجیبی یه آدم دیگه شد
ولی همیشه باخودم تکرار میکنم میگم مامانم منو ب خدا پس نداد ب این جماعت گرگ پس داد😢
چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ
چقدر خوب که زندگیت تغیر کردشاید اگه منم تنهایی گوش نمیکردم الان اینجوری نبودم ولی همیشه باخودم تکرار ...
هی سخته خیلی سخته ولی به یزدان که گر ما خرد داشتیم کجا این سرانجام بد داشتیم
اشکال ندارهتو خودت رو پای خودت واستا و یه مادر خوب واسه بچت باش...💞💞💞 هنوزم هیچی دیر نیست و میتونی تو زندگیت موفق بشی طلاق پدر مادرت سخته درست اما همه ی ما تو زندگی یه چیزی داریم که نتوانیم باهاش کنار بیایم... فقط باید باهاشون بازی کنیم و رقابت کنیم
ولی من یاسو با هیچ خواننده ای عوضش نمیکنم از شش سالگی دارم بهشو گوش میدم😂
منم
تسکین دردامه..مسکنه برای روحم