2777
2789
عنوان

نان گیلان در روغن نیست

112 بازدید | 6 پست

دوستان پستی قبلی منظورمو بد بیان کردم  فکر میکنم این دلنوشته خانم لیلا پور ابراهیمی حق مطلب رو ادا میکنن...

«اگر احمدی بخت داشت پشت عطسه‌ش جخت داشت» جاده‌ها برای گیلان یکطرفه است و دو سر سود نیست. اگر همه چیز سر جای خودش بود با این آمار میلیونی ورود مسافر، اقتصاد گردشگری گیلان اکنون باید در اوج می‌بود و باید این استان به یکی از ثروت‌مندترین و برخوردارترین استان‌های ایران تبدیل می‌شد، لااقل انتظار داشتیم در تمام این سال‌ها همای سعادت مانند کوه‌های سر به فلک کشیده طالقان بر شانه‌های گیلان هم می‌نشست. اما ننشست. به واقع این روزهایی که جاده‌های شهری و روستایی گیلان زیر بار ترافیک سنگین و فشرده خودروهای مسافران رفته است زیر پوست این استان چه می‌گذرد؟ آیا در این بازار غارت منابع، سهمی از ورود گردشگران نصیب مردم گیلان شده یا فقط هزینه است که پشت هزینه آوار می‌شود.
🔗گیلان در نوار ساحلی شمال ایران بعد از مازندران دومین استان پرتردد کشور است، اما همه چیز در این استان پرجاذبه اما محروم به گونه‌ای متفاوت و حتی برعکس رقم خورده است. ولی این تنها ظاهر ماجراست. زیرا شواهد نشان می‌دهد ورود گردشگر و مسافر برای گیلان عایدی که نداشته بلکه همچون یک جاده یکطرفه ضرر و زیان و خسارت به بار آورده است، حتی وضعیت آنقدر وخیم است که انتخابی مدیرکل سابق میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان هم به آن اعتراف کرده بود و گفته بود «ورود این تعداد گردشگر و مسافر به گیلان چه فایده‌ای دارد، وقتی نه در هتل‌ها و مسافرخانه‌ها و مسافرکاشانه‌ها اقامت می‌کنند و نه برای تهیه مایحتاج و ملزومات سفرشان خریدی در داخل استان انجام می‌دهند».

✍🏼#لیلا_پورابراهیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب کجا اقامت میکنن مگه ؟سری آخری که اومدیم گیلان هیچ هتلی جا نداشت ما هم خونه گرفتیم خریدمون هم که داخل شهر بود از شهر خودشون که نمیتونن همه چی بیارن ولی واقعا انصاف ندارن یه آب معدنی و چند برابر شهرای دیگه حساب میکنن

نمی‌دونم من نیومدم کلا شمال .ولی همین چند وقت پیش نزدیکانم اومدن می‌گفت هزینه ها بالا بود هزینه خورد و خوراک و سوئیت اجاره ای .بعد میگفتن از کشورهای عربی هم زیاد مسافر اومده بودن شلوغ بود .زیاد ....و از مهربونی مردم گیلان صحبت میکردن 

یا جواد الائمه ادرکنی.اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ادرکنی 

گلم جخت چیه ؟ 

هشت سین 🌺 یک نفر نیست تو را قسمت من گرداند ؟ کار خیر است اگر این شهر مسلمان دارد 🌺 کی بشه که بگم شد 💜 یعنی میشه که بشه ؟ 💜 ششمین سال انتظار 💜 من منتظر تو، تو منتظر چی ؟ بیا دیگه خب 💜 در آستانه چهل سالگی، باز هم انتظار بهتر از اتمام 💜 فلانی جانم، من بدون تو میتونم زندگی کنم، بخندم، شاد باشم، انرژی ببخشم، اما اگر تو باشی، همه اینها رو راحت تر انجام میدم ، همین 💜 ما حسرت دلتنگی و تنهایی عشقیم، یعقوب پسر دید زلیخا که جوان شد 💜۲۸ تیر، چه دل خونیه ، حالم خراب تر از اونکه بدونیه 💜 اگه چشمات منو میخواست تو نگاه تو میمردم 💜چشمات 🧿 آخ چشمات 💜 صبر من رفته دگر بر باد از دل 💜 گر حال زار دلم را بخواهی، با تو چه گویم که بر آن گواهی 💜 نفهمیدی که عشق و جان منی، جان که چه گویم جهان منی، نفهمیدی در دلم چه گذشت، تو قرار دل بیقرار منی💜 تو نباشی منمو چشمای ترم 💜 عادلانه نیست من بمانم و حسرت مدام ، عادلانه نیست قسمتم از این عشق ناتمام💜 تنها تو انبار کاه، هی میگشتم دنبال نخ سوزنای اشتباه💜 فلانی جان، از امروز بتی که از تو ساختم رو میشکنم، اگر روزی لحظه ای روزگاری دلت برا من تپید و به من پیشنهادی دادی بعد میسازم همه چیزهایی که باید بسازم، عاشقانه هم میسازم اما الان که نیستی و قراری هم نداری با من بهتره که خط بکشم روت 💜 تموم لحظه های این تب تلخ، خدا از حسرت ما باخبر بود، خودش مارو برای هم نمیخواست، خودت دیدی دعامون بی اثر بود 💜 مقاومت میکنم تا زمانی که تو رو ندارم دلنوشته ای ننویسم به یادت فقط اینکه امشب یه جوری ام دلتنگ نیستم فقط یه جوری ام انگار جام زندگیم ترک داره و عمرم داره هدر میره🍀 نه ، نشد که بیخیال شد ، تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد، زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💜

عجب،پس میایم شمال کجا می خوابیم؟من نزدیک ۴۰سالم هست و هرگز یه شب تو چادر نخوابیدم شمال هم یا خونه گرفتم یا هتل رفتم ،والا خرید هم هرچی از شهراتون لازم  آشتی خریدیم سوغات هم خریدیم ولی خداوکیلی هرچیزی به چند برابر قیمت

یک سوزن به خود یک جوالدوز به دیگران شاید این بی برکت بودن به دلیل فشاری هست که به گردشگران میاد یه دونه آب معدنی یه مرغ یه نون هرچی رو به مسافران چند برابر قیمت قالب میکنن

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷