2777
2789
عنوان

خانواده همسرم باهام قهر کردن

531 بازدید | 14 پست

توی تایپیک قبلی توضیح دادم ک چی شده من نه بی احترامی کردم نه دعوایی راه انداختم ب مادرشوهررو جاری زنگ میزنم جواب منو نمیدن ما تو دوران عقد هستیم اعصابم خیلی خرده از این رفتارها متنفرم باید چکار کنم ب نظرتون 

استرس بدی میگیرم میترسم جدامون کننن

چرا زنگ میزنی دقیقا؟؟؟؟ ولشون کن بابا

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلاغ از باغ قهرکنه یه گردو به نفع باغه 🤣

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه 

یعنی برام مهم نباشه میترسم چیزی نشه اخه من کاری نکردم

نه وقتی کاری نکردی اصلا برات مهم نباشه 

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 
یعنی برام مهم نباشه میترسم چیزی نشه اخه من کاری نکردم

اصلا برات مهم نباشه 

چی میشه ؟؟؟؟ 

هیچی ...

اگه قرار باشه شوهرت بخاطر اونا قید تو رو بزنه ، پس بذار تا نرفتی زیر ی سقف ، مشخص بشه همه چیز 

بیکاریا 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

محل سگ نزار بهشون بزار یاد بگیرن آدم باشن روزای اول خیلی برای منم کرم میریختن منم هیچی نمی گفتم تا اینک شوهرم جلوشون دراومد کف بخواین اذیت کنین کلا قید منو بزنین فک‌کنین پسر ندارین بعد اون جلوم موش شدن

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
خیلی داری اشتباه می‌کنی از من گفتن بود ‌...

خانواده شوهر همینجوری نزده می‌رقصن فک‌کنن بخوای منتشون هم بکشی ۸ماهه با خواهر شوهرم قهرم میبینمش حتی سلامم بهش نمی‌دم حالا دیروز اون اومده بود موس موس میکرد جلوم یعنی بخای شل بگیری باختی

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
خانواده شوهر همینجوری نزده می‌رقصن فک‌کنن بخوای منتشون هم بکشی ۸ماهه با خواهر شوهرم قهرم میبینمش حتی ...

دقیقااااااا بخدا ...

بزرگترین اشتباه تواضع و کوتاه اومدن جلو خانواده شوهر هست 

یعنی راحت روت سوار میشن 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️