2777
2789
عنوان

قبل از خدا ‌‌‌‌‌‌‌

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 29 پست

ملکا ذکر تو گویم ......

.....

.....

نتوان وصف تو گفتن که تو در وصف نگنجی

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

این مدلی ش رو دیگه نشنیده بودم اگه براتون مقدوره بیشتر توضیح می دید؟!

خدا از روح خودش تو وجود همه آدما دمیده 

و ما هممون از روح خداییم 

وقتی میمیری روحت برمیگرده پیش خدا 

و به عنوان موجودی جدید شاید ایران شاید ی کشور دیگه اصن اون سر دنیا 

میشی ی ادم جدید 

شایدم تو خونواده خودت میشی ی ادم جدید فکر نمیکنم چیز اضافی داشته باشه مفهوم این پدیده یعنی همین 

شاید اصلا روح منو تو که الان حرف میزنیم یکیه 

عاشق نجوم و ماورام / خوفناک تر از ماورا و طبیعت نداریم ، چرا ؟ چون ماورا رو ذهن ما رقم میزنه / یک روز همه راز ها باید فاش بشه ، دنیا یه پشت پرده داره 🚶🏻‍♀️🍂 اعداد بزرگترین نشونه ها هستن و عجیب ترین کد ها ...‌ ساعت رند ، عدد 7 و هر دم و بازدم ... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتون میگید هر چیز شروعی داره و مسئله اینه که خدا چیز نیست و نه سرآغازی داره و نه پایانی چون چیز نی ...

بعدش گفتم شاید ی نیروعه 

خب من هرچقد میگم فکر نکنم بعدش میگم پس ابتداش چی بود 

عاشق نجوم و ماورام / خوفناک تر از ماورا و طبیعت نداریم ، چرا ؟ چون ماورا رو ذهن ما رقم میزنه / یک روز همه راز ها باید فاش بشه ، دنیا یه پشت پرده داره 🚶🏻‍♀️🍂 اعداد بزرگترین نشونه ها هستن و عجیب ترین کد ها ...‌ ساعت رند ، عدد 7 و هر دم و بازدم ... 
ملکا ذکر تو گویم ................نتوان وصف تو گفتن که تو در وصف نگنجی

هعی دقیقا 

تناسخ الکیه .احادیث رودرموردش بخون ولی عالم ذرواقعیه

نه من اعتقادم کامله 

تناسخ داریم مطمئنم 

تناسخ در واقع یه جور تسلسله و تسلل دور باطل هست و بنابراین هیچ وقت موجود نمیشه.

میشه میشه 

من اینو از بچگی میدونستم و حس میکنم همه چیو 

ما دوباره برمیگردیم 

خدا از روح خودش تو وجود همه آدما دمیده و ما هممون از روح خداییم وقتی میمیری روحت برمیگرده پیش خدا و ...

چقدر جالب 

متشکرم از توضیحاتی که دادید 

رفیق میشه یه صلوات برا آقا صاحب‌ الزمان بفرستی🥺💚 ما مازندرانی ها به دختر می گیم کیجا اما وقتی می خوایم دخترمون رو با پسوند عزیز ، جان ، نفس یا ... صدا کنیم و قربون صدقه شون بریم میگیم دِتِر 🥲🫀  مامان و باباهای مازندرانی خیلی  به دختر هاشون میگن « این کاربری دست چند نفر است»
چقدر جالب متشکرم از توضیحاتی که دادید

فدا

تناسخ که بخاطر وجود معاد در کل رد شده. شما اگه میگی ما وقتی از این دنیا میریم دوباره در شکل دیگه به این دنیا برمی گردیم پس با این حساب نباید آخرت و معاد وجود داشته باشه چون میرا نیستیم! که این از پایه غلطه. 

درباره خدا هم چون ما قائل به زمانیم همه چی رو به زمان ربط میدیم درصورتیکه کلا زمان معنی نداره، زمان خودش مخلوق خداست. مثل دست به بدن شما تا موقعی که هستی دست وجود داره، یعنی اول شما متولد نشدی بعد دو سه سال دیگه دست. علت وجود دست، شمایید. شما نباشی دستی هم نیست. پس ما با خدا بودیم.. یعنی ما و خدا با هم وجود داشتیم.

وقتی که به دنبال آب راه می روی، وقتی که دنبال رویاها می روی، به ابر و باد به عنوان یک دوست فکر کن و قلبت را آرام کن... وقتی با دو پای خود می توانی راه بروی جایی نیست که نتوانی به آن برسی...
بعدش گفتم شاید ی نیروعه خب من هرچقد میگم فکر نکنم بعدش میگم پس ابتداش چی بود

باید ذهنتون رو وسیع کنید این که اگر چیزی چیز نباشه پس می‌تونه بی‌زمان هم باشه

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
تناسخ که بخاطر وجود معاد در کل رد شده. شما اگه میگی ما وقتی از این دنیا میریم دوباره در شکل دیگه به ...

معاد رو نمیدونم 

ولی به وجود تناسخ اعتقادم به شدت قویه 

درباره خدام چیزی که گفتین درسته بنظرم نباید محدود به زمان بدونیم ولی اینکه ما و خدا باهم وجود داشتیم هر چقد فکر میکنم میگم خب از کی 

ی ابتدایی هست امیدوارم متوجه شین چون واقعا نمیشه گفت اصلا 

ی ابتدایی هست اونو نمیفهمم

باید ذهنتون رو وسیع کنید این که اگر چیزی چیز نباشه پس می‌تونه بی‌زمان هم باشه

اها همین بی زمانی 

این چی بود 

میشه میشه من اینو از بچگی میدونستم و حس میکنم همه چیو ما دوباره برمیگردیم

ما با شعور و درکی که موقع خروج از جسم پیدا می‌کنیم نسبت به دنیای ماده به آگاهی کامل می‌رسیم و برای همین همه آدما و موجودات رو درک می‌کنیم و باهاشون یکی میشیم اما تناسخ در جهان ماده اتفاق میفته نه فراتر از اون

اها همین بی زمانی این چی بود

ما درگیر زمانیم چون تو یه بعد مادی زندگی می‌کنیم و اگه فراتر از ماده بریم دیگه بعد زمان مفهوم خودشو از دست میده.

ما درگیر زمانیم چون تو یه بعد مادی زندگی می‌کنیم و اگه فراتر از ماده بریم دیگه بعد زمان مفهوم خودشو ...

ممنون