2777
2789
عنوان

من مادر خیلی بدی هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 37 پست
نه بابا اصلا نترس

😔😔😔😔

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 
بله شما درست میگید اون لحظه هم خودم اعتماد کردم به دکتر تو نت هم زده که اشعه ایکس نداره و یک نوع سون ...

عزیزن نگران نباش دوستم موقع بارداری دور از جونتون تصادف کرد و مجبور شد برا رادیولوژی و زیر اشعه...خداروشکر الان بچش ۷سالشه و صحیح و سالمه... این استرس برای سلامتی خودتو بچت و کبدت از همه بدتره...تا کید میکنم آرامش و روحیه خوب وتغذیه خوب در طول بارداری از همه چیز مهمتره... با خیال راحت استراحت کن این موقع نباید بیدار باشی😉

آبی دریا، قدغن... شوق تماشا، قدغن... رقص دو ماهی، قدغن... باهم و تنها، قدغن... 💜شروع ۷۴🏃‍♀️...  وزن فعلی ۷۱/۲۰۰💪...  هدف👈۶۲😃  ایده آلم 👈۵۸😍💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزن نگران نباش دوستم موقع بارداری دور از جونتون تصادف کرد و مجبور شد برا رادیولوژی و زیر اشعه...خد ...

سلامت باشی 

خیلی ازت ممنونم 

از حرفهای قشنگت 

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 
اره بخاطر حاملگی رفتم گفت خطری ندارداز وقتی برگشتم تو نت رو دیدم داغون شدم

وقتی دکتر اطلاع داشته دیگه نگران چ  هستید اگه به گو گل بود همه ما الان یه پا دکتر بودیم و دکترا هم باید جمع میکردن میرفتن خونه

بله شما درست میگید اون لحظه هم خودم اعتماد کردم به دکتر تو نت هم زده که اشعه ایکس نداره و یک نوع سون ...

نگران نباش همین که نگرانی نشونه ار مادر خوب بودنت داره که بچتون از جون خودت بیشتر دوس داری 

کاربر جدید نیستم به دلایلی کاربری قبلیم رو تعلیق کردم🚶‍♀️
وقتی دکتر اطلاع داشته دیگه نگران چ هستید اگه به گو گل بود همه ما الان یه پا دکتر بودیم و دکترا هم ب ...

بله درست میگین 

نمی‌دونم چندجا دیدم تو نت چندتا دکتر نظرشون این بوده که 

باردار انجام نده 

یهو این حرفا مثل خوره رفت تو مغزم که چرا انجام دادم

اینقدر به شوهرم غر زدم اونم کلی ترسیده

نگران نباش همین که نگرانی نشونه ار مادر خوب بودنت داره که بچتون از جون خودت بیشتر دوس داری

اره همینطوره 

ندیدمش هنوز ولی از همه و از خودم بیشتر دوستش دارم 

بله درست میگین نمی‌دونم چندجا دیدم تو نت چندتا دکتر نظرشون این بوده که باردار انجام نده یهو این حرفا ...

میبینی طرف بارداره مجبور به اتاق عمل میشن هزار جور دارو میگیره که تو بارداری مجاز نیست بازم چیزی نمیشه من مطمئنم چیزی نمیشه خیالت راحت 

میبینی طرف بارداره مجبور به اتاق عمل میشن هزار جور دارو میگیره که تو بارداری مجاز نیست بازم چیزی نمی ...

سلامت باشین 

ممنونم

خدا کنه 

سلامت باشی خیلی ازت ممنونم از حرفهای قشنگت

مرسی عزیزم.. توام سلامت باشی امیدوارم با سلامتی و دل خوش کنار همسرت بچتو بغل بگیری...

آبی دریا، قدغن... شوق تماشا، قدغن... رقص دو ماهی، قدغن... باهم و تنها، قدغن... 💜شروع ۷۴🏃‍♀️...  وزن فعلی ۷۱/۲۰۰💪...  هدف👈۶۲😃  ایده آلم 👈۵۸😍💫
سلامت باشین ممنونمخدا کنه

بعد یه چیز دیگه فیبرو اسکن یه سونوگرافی که  فکر نمی‌کنم سونوگرافی خطری داشته باشه ولی چون دقت انجامش تو بارداری پایین میاد میگن انجام ندین احتمالا بخاطر اونه نه بخاطریکه برا جنین مشکلی پیش میاد 

اره بخاطر حاملگی رفتم گفت خطری ندارداز وقتی برگشتم تو نت رو دیدم داغون شدم

عزیزم نت چرت و پرت زیاد میگه

حرف دکتر رو بچسب

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

بعد یه چیز دیگه فیبرو اسکن یه سونوگرافی که فکر نمی‌کنم سونوگرافی خطری داشته باشه ولی چون دقت انجامش ...

واقعا ؟ 

خدا کنه اینطوری باشه 

نمیدونی چقدر این حرفت حالمو عوض کرد

عزیزم نت چرت و پرت زیاد میگهحرف دکتر رو بچسب

خیلی ممنون از محبتت