پیش یه فوق تخصص گوارش چهارشنبه و ازم فیبرو اسکن کبدی گرفت .گفت بی خطره مثل سونوگرافی هست
برگشتم خونه دیدم تو نت همه جا زده زن باردار نباید انجام بده
نمیدونین چقدر امشب حالم خرابه تا صبح نخوابیدم
هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد. و آن را در همه جا جست و جو میکند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی. آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد.
هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد. و آن را در همه جا جست و جو میکند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی. آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد.
بله شما درست میگید اون لحظه هم خودم اعتماد کردم به دکتر تو نت هم زده که اشعه ایکس نداره و یک نوع سون ...
عزیزن نگران نباش دوستم موقع بارداری دور از جونتون تصادف کرد و مجبور شد برا رادیولوژی و زیر اشعه...خداروشکر الان بچش ۷سالشه و صحیح و سالمه... این استرس برای سلامتی خودتو بچت و کبدت از همه بدتره...تا کید میکنم آرامش و روحیه خوب وتغذیه خوب در طول بارداری از همه چیز مهمتره... با خیال راحت استراحت کن این موقع نباید بیدار باشی😉
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزن نگران نباش دوستم موقع بارداری دور از جونتون تصادف کرد و مجبور شد برا رادیولوژی و زیر اشعه...خد ...
سلامت باشی
خیلی ازت ممنونم
از حرفهای قشنگت
وقتی دکتر اطلاع داشته دیگه نگران چ هستید اگه به گو گل بود همه ما الان یه پا دکتر بودیم و دکترا هم ب ...
بله درست میگین
نمیدونم چندجا دیدم تو نت چندتا دکتر نظرشون این بوده که
باردار انجام نده
یهو این حرفا مثل خوره رفت تو مغزم که چرا انجام دادم
اینقدر به شوهرم غر زدم اونم کلی ترسیده
نگران نباش همین که نگرانی نشونه ار مادر خوب بودنت داره که بچتون از جون خودت بیشتر دوس داری
اره همینطوره
ندیدمش هنوز ولی از همه و از خودم بیشتر دوستش دارم
میبینی طرف بارداره مجبور به اتاق عمل میشن هزار جور دارو میگیره که تو بارداری مجاز نیست بازم چیزی نمی ...
سلامت باشین
ممنونم
خدا کنه
بعد یه چیز دیگه فیبرو اسکن یه سونوگرافی که فکر نمیکنم سونوگرافی خطری داشته باشه ولی چون دقت انجامش تو بارداری پایین میاد میگن انجام ندین احتمالا بخاطر اونه نه بخاطریکه برا جنین مشکلی پیش میاد
اره بخاطر حاملگی رفتم گفت خطری ندارداز وقتی برگشتم تو نت رو دیدم داغون شدم
عزیزم نت چرت و پرت زیاد میگه
حرف دکتر رو بچسب
🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید میکنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم
بعد یه چیز دیگه فیبرو اسکن یه سونوگرافی که فکر نمیکنم سونوگرافی خطری داشته باشه ولی چون دقت انجامش ...
واقعا ؟
خدا کنه اینطوری باشه
نمیدونی چقدر این حرفت حالمو عوض کرد