2777
2789
عنوان

من مادر خیلی بدی هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 37 پست

عزیزم فیبرو اسکن کبدی با استفاده از امواج لرزشی ک مکانیکی هستن انجام میشه و مث سونو گرافی ک موج صوتی و فیزیکی هست هیچ عوارضی برای جنین نداره و فرکانسشم ضعیفه

پرتو های فرکانس دار و پرتو های UV و فرا بنفش و ... اینا واسه جنین مضر هستن

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

عزیزم فیبرو اسکن کبدی با استفاده از امواج لرزشی ک مکانیکی هستن انجام میشه و مث سونو گرافی ک موج صوتی ...

چه اطلاعات کاملی دارین 

خدا کنه اینطوری باشه 

خیلی ممنونم از اطلاعات و حرفات . خیلی حالمو بهتر کردی 

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه اطلاعات کاملی دارین خدا کنه اینطوری باشه خیلی ممنونم از اطلاعات و حرفات . خیلی حالمو بهتر کردی

خواهش میکنم گلم♥︎

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

واقعا چون آب دور شکم از دقت سونو فیبرو اسکن کم میکنه

ممنونم ازت 

خدا خیرت بده

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد.