2777
2789

ی مدت اسهال بود یعنی اسهال شدید هاااا

بعد خوب شد 

حالا بعد اون روزی دوبار یا ی بار مثل امروزم س بار دفع کرده اما اسهالی شل و ابکی همه میگن طبیعیه چیش طبیعیه اگ طبیعی  هست چرا قبلا اینطور نبود مدفوع داشت مدفوعشم قوام داشت و طبیعی بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب تو ک اطلاعات داری بگو بدونیم فک میکنی کم مطالعه میکنم ریدم تو تمام منبع ها

ببر آزمایش عزیزم خدایی نکرده یا عفونت روده هست یا آلرژی باید شیر خشک مخصوصبدی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
خب تو ک اطلاعات داری بگو بدونیم فک میکنی کم مطالعه میکنم ریدم تو تمام منبع ها

نوزاد تا8بار دفع آبکی داشته باشه طبیعیه

بار9ب بعد اسهال حساب میشه

فک میکنی مدفوع نوزاد باید مث آدم بزرگ باشه

رنگ سبز نوزاد هم ب خاطر وزن گیریشه

حالا یاد بگیر

یهو چش وا کردیم دیدیم دلمون واسش ریخت،مث برگای پاییز🍂🍂🍂                                            

نوزاد تا8بار دفع آبکی داشته باشه طبیعیهبار9ب بعد اسهال حساب میشهفک میکنی مدفوع نوزاد باید مث آدم بزر ...

خب من میدونم ب تعداد دفعاتشه همین ی هفته پیش ایهال بود روزی ۲۰ بار دفع داشت 

من مبگم قبلا قوام داشت قشنگ جمع بود و رو روال بود الان بعد اسهال اینطور شده و هر بار استرس میگیرم ک بخاطر چیه 

چون مشکوک ب الرژیه

خب الرژی داره دکتر گفته ولی من فقط چیزایی محدودی میخورم

خوب مجدد ببر شاید کلا باید شیر خودتا قطع کنی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بدن بچه هر روز یه جوره به تغذیه خودت هم بستگی داره

قبلا قشنگ می خابید الان س ساعته پدرم دراورده نق میزنه نمیخابه مقاومت میکنه درحالی ک خابش میاد تا باش صحبت میکنم میارمش پایین بازی میکته پس دردی نداره ۴ ماهشه

قبلا قشنگ می خابید الان س ساعته پدرم دراورده نق میزنه نمیخابه مقاومت میکنه درحالی ک خابش میاد تا باش ...

خب عزیزم نوزاد از ۲۴ ساعت ۲۰ ساعتش رو میخوابه ولی هر چی بزرگ بشه خوابش کم میشه طبیعیه

تو طول روز سه ساعت میخوابه یا کل شبانه روز؟

بچه من از همون ۵ ماهگی دیگه خوابش مث بزرگسالا شد بس که باباش باهاش بازی می کرد حتی موقع شیر خوردن

میگن بچه موقع شیر باید فقط شیر بخوره اگه باهاش بازی کنن بازیگوش میشه

اگه روزی یکی دو تا دونه عناب بخوری بچه بیشتر می خوابه چون خنک هم هست گمون نکنم حساسیت زا باشه