2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه کاری بگو که بتونم انجام بدم چون مادر پدرم عقلشون نمی‌رسه و هیچی بش نمیگن چون سنتی ان و بچه پسر دو ...

چند سالشه؟

به نظرم اگه اتاق خودتون رو دارید همون جا بمون و فاصله بگیر. 

کار های بدی که کرده به مادر پدرت بگو و حتی شده فیلم و عکس بگیر. بگو احتمالا مشکل روانی و سادیسم داره 

کاربری دست ۷ نفره. ❕

چند سالشه؟به نظرم اگه اتاق خودتون رو دارید همون جا بمون و فاصله بگیر. کار های بدی که کرده به مادر پد ...

۱۵ سالشه ریش سیبیل داره. مادرم حمایتش می‌کنه. پدرم هم همین طور. همش جلوم ازش تعریف میکنن. حالا خوبه من بزرگترم دو تا زبان خارجی بلدم کلی موفقیت داشتم.

۱۵ سالشه می‌ره کلاس دهم مهر ماه

دیگه بچه نیست.پدرومادرت چه واکنشی نشون میدن؟ براش تنبیه درنظر بگیرین.جریمه ومحدودیت.. به طعنه هاش توجه نکن انکار اصلا نشنیدی..طوری برخورد کن انگار اصلا توخونه وجود نداره..میخواد حرصت رو دربیاره توهم ریلکس باش.حتی نگاهشم‌نکن.برادرمنم تونوجوونی خیلی اذیتم میکردحتی همدیگه رو کتک میزدیم. باور میکنی شاید یک سال باهاش حرف نزدم. دیکه خودش سعی میکرد یه جوری توجهمو جلب کنه.محبت کنه..الان سالها کذشته ازدواج کردیم. هرکاری داشته باشم زنگ بزنم فورا خودشو میرسونه.خیلی با محبت وبافکر شده.

پارسا پسرمامان😍

متاسفانه تا وقتی مادروپدر همکاری نکنن هیچ بچه ای بدست شخص دیگه ای تربیت نمیشه

شما تنها کاری که باید کنی این هست که فاصله بگیری از برادرت تا متوجه بی توجهی و بی مهری ای که بدلیل این رفتار زشتش از سمت شما می بینه بشه ،اگه خودت رو درگیر کنی بدتر میشه

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
۱۵ سالشه ریش سیبیل داره. مادرم حمایتش می‌کنه. پدرم هم همین طور. همش جلوم ازش تعریف میکنن. حالا خوبه ...

فیلم و عکس بگیر از آزارهاش و اگه گفتن و نشون دادن تاثیری نکرد، مجبوری باهاش مقابله کنی، هر کار میکنه بدتر انجام بده تا حساب دستش بیاد

اگه مشکل روانی داشته باشه متاسفانه دستش نمیاد... مادر پدرت هم که انگار حاضر نیستن ببرنش دکتر/مشاور

چیزی که تعریف کردی به نظر خانواده ی خوبی نمیاد. در دراز مدت سعی کن از لحاظ مالی مستقل شی و جای دیگه ای برای زندگی پیدا کنی جدا از اینا. برو خوابگاه یا با دختر های دیگه یه جا زندگی کن. اینا آدمُ پیر میکنن

کاربری دست ۷ نفره. ❕

فیلم و عکس بگیر از آزارهاش و اگه گفتن و نشون دادن تاثیری نکرد، مجبوری باهاش مقابله کنی، هر کار میکنه ...

اگه بخوام باش درگیر بشم میترسم از دستم در بره بکشمش. چون از وقتی هفت سالم بود تا الان که ۲۲ سالمه همیشه همه توجه ها رو سمت خودش کرده و زندگیمو جهنم کرده. همیشه شر درست میکرد تو خونه لذت میبرد بابام دنبالم میکرد تو خونه کتکم میزد. آره قشنگم سادیسم روانی داره. بعد که از خونه پاشو بیرون می‌ذاره مثه موش میشه چون کسی دیگه نیست که حمایتش کنه‌. منم همین که گفتی بی توجهی باید بکنم. بعد که از این خونه برم بیشتر میسوزه 

بعضی پدر و مادر ها فکر میکنن این عشقه که به بچه شون اشتباهات ش رو تذکر نمیدن 

وقتی می‌فهمن که دیر شده 

باور کن امسال یه قاتل دیدم که همه میگفتن اینو پدرش قاتل کرد 

سعی کن پدر و مادرت رو متوجه اشتباه شون بکنی 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
بعضی پدر و مادر ها فکر میکنن این عشقه که به بچه شون اشتباهات ش رو تذکر نمیدن وقتی می‌فهمن که دیر شده ...

خودم که روانشناسی خوندم ولی انقد اذیتم کردن هر روز یا دارم پرونده جنایی میخونم یا نشستم فک میکنم فلانی رو چجوری بکشم ولی خب من هیشکیو نمی‌کشم صرفا فانتزیمه و از عواقب قانونیش میترسم. به جاش میتونم برم سراغ مواد. ولی خب درسم خوبه. می‌دونی این شخصیت اگرسیو رو خونوادم بهم دادن‌. ولی انتقام این شکنجه هاشونو یه روز پس میدن‌. متاسفم که اینا رو دارم میگم. ولی این سرنوشت من بوده. هیچ کاری از دستم بر نمیاد.

خودم که روانشناسی خوندم ولی انقد اذیتم کردن هر روز یا دارم پرونده جنایی میخونم یا نشستم فک میکنم فلا ...

منظورم از قاتل شدن شما نبودین برادرت بود 

اون طرف هیچ اشتباه بچه ش رو اصلاح نمی‌کرد و بیتشر توی اشتباهاتش تشویقش می‌کرد آخرش قاتل کرد

موفق باشی 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی