2777
2789

خب دوستان من الان نزدیک به ۹ ساله که مبتلا به هموروئید یا همون بواسیر شدم اولش کوچیک بود منتها چون یبوست داشتم هم بزرگ شد هم تعداد زیاد شد از ۲تا شده۴تا پارسال ۳جا دکتر رفتم  از جراح کولورکتال تا جراح عمومی‌ همشون میگن نمیخواد جراحی و لیزر کنی  پارسال درد و خارش داشت نمیتونستم حتی روی خودم بشینم.اما از پاسال تا الان دوتا دیگه به بواسیرام اضافه شده همشون کوچیکن  به جز یکیشون که اندازه فندقه همه داخلن وقتی زور میزنم دیده میشن ولی نه خارش نه درد نه سوزش هیچی ندارم اما ظاهرشون اذیتم میکنه خواستم بپرسم دوستانی که جراحی یا لیزر کردین کدومش بهتره در صورت عود انجام بدم خیلی این روزا فکرم درگیره اعصاب نمونده برام و اینکه از پارسال تا  این موقع یبوست درمان کردم گاهی یبوست میشم

منم‌ بواسیر دارم البته کوچیک،پارسال یکم زخم هم شد وچند قطره خون،خلاصه ی روز خارش شدیییددیگه از تو همین نینی سایت هر راهی بود رفتم ازجمله،پماد انتی همورویید،انتی فیشر،کپسول ویتامین ایی،ولی خارشش بعاز مثلایکروز واینا دوباره برمیگشت ،وازلین،ویتامین ad،ولی فایده نداد بعد یادم افتاد دنبه ابشده گوسفند هم تو فریزر دارم کمی برداشتم مالیدم،نمیدونین عین اب رو اتیش بود اصلا زخمم خوب شد حتی برا بواسیرمم خوب بود البته تا ی مدت طولانی ،ولی خوب باز دوباره باید بزنم.خلاصه این تجربه منم داشته باشین 

منم‌ بواسیر دارم البته کوچیک،پارسال یکم زخم هم شد وچند قطره خون،خلاصه ی روز خارش شدیییددیگه از تو هم ...

اتفاقا خودم هم روغن کوهان شتر میزنم اصلا دلیل اینکه نه درد دارم نه خونریزی و  نه خارش همینه روغنه معجزه میکنه اما به خاطر ظاهرشه که نگرانم  میگم نکنه بزرگ تر بشه  و نشه با لیزر بر داشت 🤦‍♀️🤦‍♀️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.