2777
2789
عنوان

ای کسایی که بیدارین

125 بازدید | 11 پست

و دارین دعا میخونین و نماز شب میخونین

یا حتی کسایی که فردا بیدار میشین و اهل دعا و قرآن و زیارت عاشورا و... هستین 

میشه لطف کنین در حق منم دعا کنید . بگین خدایا گره از زندگی این دختر که این همه سال سختی کشیده رو باز کن 

بعدشم لایک کنید تا به نیتتون حمد بخونم 

اگر چله‌ یا دعایی ام میشناسین که ازش نتیجه گرفتین بهم معرفی کنین

مرسی عشقا

ای خدا من که آبرویی ندارم اما به آبروی بنده‌هایی که پهلوت آبرو دارن گره از کار این دختر باز کن 🙏

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی مهربونترین🥹

خواهش میکنم ، مهربونترین خداست که با اینهمه نافرمانی که من می‌کنم بازم هوامو داره و اجازه نمیده ضایع شم . خیلی کوچیکشم خودشم می‌دونه ☺️ رفیقمه! بهش گفتم کارتو درست کنه ☺️ فقط عجله نکن 🙏☺️

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.

مرسی عریزم ممنونم

خواهش می‌کنم 🙏 اشکالی نداره بپرسم مشکلتون چیه؟ نمی‌خواد جزییاتشو بگید فقط یه اشاره کنید شاید بتونم کمک کنم 🙏 

خواهش می‌کنم 🙏 اشکالی نداره بپرسم مشکلتون چیه؟ نمی‌خواد جزییاتشو بگید فقط یه اشاره کنید شاید بتونم ...

نی‌نی...با اینکه همه ازمایشت رو انجام دادیم و کاملا سالمیم 

مسائل کاری و مالی . دوست دارم خودمم باز برم سر یه کار خوب و پارتی‌ای جز خدا ندارم

نی‌نی...با اینکه همه ازمایشت رو انجام دادیم و کاملا سالمیم مسائل کاری و مالی . دوست دارم خودمم باز ب ...

عه به سلامتی 🐥🐤🥰😍 خب این ناراحتی نداره که باید خوشحال باشید☺️ خدارو شکر که سالم هستین. مگه همسرتون کار نمی‌کنن؟ کار رو شاید بشه یه کاری کرد.

عه به سلامتی 🐥🐤🥰😍 خب این ناراحتی نداره که باید خوشحال باشید☺️ خدارو شکر که سالم هستین. مگه همسرت ...

آره اما خودمم یه جای خوب سرکار برم

ناراحتی داره که چند ماه نزدیک یکسال بدون دلیل خاصی باردار نمیشیم

آره اما خودمم یه جای خوب سرکار برمناراحتی داره که چند ماه نزدیک یکسال بدون دلیل خاصی باردار نمیشیم

خب الان شدی که !☺️ دیگه خوشحال باش ☺️. بعد از کجا می‌دونی بدون دلیل خاصی بوده؟ شاید دقیقا یه دلیلی داشته که شما مطلع نبودی ، حداقل یه دلیل خوب اینه شاید الان شرایط بهتری داشته باشی ، از نظر جسمی ، روحی و ... پس خوشحال باش.

برا کار هم متوجه نشدم یه جای خوب یعنی چه جایی؟

مدرک تحصیلی شما چیه؟ چه کاری می‌تونی انجام بدی؟