2777
2789

حالا خیلی نمیشکافم

ازدواج سفیدم از بیخ و بن مخالفم

ولی واقعا راجب یه سری چیزا قبل ازدواج چطوری باید فهمید طرف همونه که می‌خواستیم

بعداز عقد اگه فهمیدیم با تصور ما فرق داشته کی روش میشه ب این دلیل طلاق بده یا طلاق بگیره

دوستی و رابطه قبل محرمیت رو تایید یا تکذیب نمیکنم ولی اگه اینا راهش نیس خب راهش چیه

مخصوصا برای پسرا

دلم واسه اونا نسوخته ها

دلم واسه خودمون میسوزه که تو همین سایت دیدم خیلیا بعداز عقد که رابطه داشتن پسره گفته نمیخامت..

اون اگه هدفش ازدواج نبود مث همه میرفت دوست میشد

پس نمیشه گفت از اول قصدش ازدواج نبوده و هوس باز بوده

بعد از عقد نخواد درصورت رابطه کل مهریه رو باید بده و عدم رابطه نصف مهر دیوانه اس یارو مگه!

خب اونجوری که فقط واسه خاطر مهریه مونده به چه دردی میخوره اون زندگی!

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شنیدم تو مشاوره قبل ازدواج راجب مسائل جنسی هم صحبت میشه خودم تجربه نداشتم نمیدونم چقدر درسته

ولی خب حداقل‌ترین کار همون صحبت کردن راجبشه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بعد از عقد نخواد درصورت رابطه کل مهریه رو باید بده و عدم رابطه نصف مهر دیوانه اس یارو مگه!

بخدا همین چند روز پیش یکی تاپیک زد رابطه کامل داشتیم الان میگه نمیخوامت

خب اصلا فرض کنیم رفتن زیر یه سقف از ترس مهریه طلاق نداد

خب قطعا یا سردی اتفاق میوفته یا خیانت

قبل عقد چطوری میشه فهمید با معیار همدیگه تناسب دارن یا نه

خیلی چیزا  رو نمیشه ب طرف با زبون گفت

شنیدم تو مشاوره قبل ازدواج راجب مسائل جنسی هم صحبت میشه خودم تجربه نداشتم نمیدونم چقدر درستهولی خب ح ...

اره اما خیلی چیزا هست که نمیشه ب زبون اورد

اگه مشاوره و ارزیابی تفاهم جنسی واقعیت باشه خب خیلی خوبه 

متاسفانه باید با واقعیت تلخی آشنا شی عزیزم!

نه اتفاقا قرار نیست همه سر مهریه جدا نشن زندگی و عمرشون رو حیف کنن منظورم هم فقط زندگی مرد نیست تو همچین زندگی‌ای که تو میگی زن هم حیف شده

این واقعیت تلخ واسه کسی رخ میده که ارزش چهارتا سکه رو از عمرش بیشتر بدونه

اما حرف من چیز دیگه‌ای بود

حرف من اینه که اون مرد به خاطر مهریه هم بمونه و جدا نشه دیگه اون زندگی به درد زن نمیخوره 

مردم که ازدواج نمیکنن هم رو تحمل کنن 

پس اینکه به خاطر مهریه نتونه جدا شه پوئن مثبتی نیست

البته چه بسا که زن‌هایی هم هستن که تو رابطه از همسرشون راضی نیستن 

اینقدر این بلاها سر مردم اومده که یا آبروریزی شده یا سوختن و ساختن که نسل جدید از مادرانشون درس گرفت ...

نسل جدید بود تاپیک زد عقد کردیم رابطه کامل داشتیم الان میگه نمیخوامت..

اگه دوست باشن دو نفر.. اره احتمال این مشکلات میاد پایین

اما ازدواج سنتی یا با معرفی بنظرم خیلی ریسکه

چون خیلیییی غریبه و معذبن که بخان راجب جزئیات این چیزا حرف بزن 

نه اتفاقا قرار نیست همه سر مهریه جدا نشن زندگی و عمرشون رو حیف کنن منظورم هم فقط زندگی مرد نیست تو ه ...

همه ی اینا درسته ولی وجود داره مرد هایی که بخاطر مهریه زن رو نگه میدارن زن هایی که راه برگشت ندارن و خیلی موارد دیگه متاسفانه عرف و جامعه خیلی تاحالا تصمیم گیرنده بوده

متاسفانه باید با واقعیت تلخی آشنا شی عزیزم!

بخدا انقد از این قضیه میترسم

من دوست پسر داشتم

ولی هیچوقت حتی با اونم روم نشده راجب این مسائل حرف بزنم

اونم میپرسید معذب بودم جواب بدم..بدم میومد اصن

نمیدونم واقعا خیلی زندگی مشترک برام از این نظر غریب و ترسناکه

نه اتفاقا قرار نیست همه سر مهریه جدا نشن زندگی و عمرشون رو حیف کنن منظورم هم فقط زندگی مرد نیست تو ه ...

منم حرفم همینه

خب دوستی که نه

ازدواج سفیدم نه

تو آشنایی هم که مثلا بعداز سه ماه ادم روش نمیشه از این سوالا بپرسه

بعداز عقد هرکدوم نارضایتی ای داشته باشن نمیشه گفت پسر یا دختر مقصره

خب اصلا فضای حرفش نبوده!!!!

همه ی اینا درسته ولی وجود داره مرد هایی که بخاطر مهریه زن رو نگه میدارن زن هایی که راه برگشت ندارن و ...

وجود داره شاید تعدادشون هم کم نیست اما صرفا حرف من این بود این پوئن مثبتی نیست