2777
2789
عنوان

پسرا چجوری باید بفهمن کیس مقابل مناسب هست یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 26 پست
منم حرفم همینهخب دوستی که نهازدواج سفیدم نهتو آشنایی هم که مثلا بعداز سه ماه ادم روش نمیشه از این سو ...

خب باتوجه به شناختی که از خودت داری وقتی میدونی خیلی برات مهمه دیگه باید خجالت رو بذاری کناری حرف بزنی رو در رو نشد چمیدونم مثلا تو پیام

که البته به نظرم این مورد برای همه مهمه حتی اونیکه میلش کمه هم بالاخره اگه میل طرف مقابلش زیاده ممکنه اذیت شه باید بدونه به‌هرحال 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه ی اینا درسته ولی وجود داره مرد هایی که بخاطر مهریه زن رو نگه میدارن زن هایی که راه برگشت ندارن و ...

تازه اونجا دردسر شروع میشه

اگه زن ناراضی باشه و تمکین نکنه مرد میره نامه عدم تمکین میگیره

اگه مرد راضی نباشه و خیانت کنه ب رااااحتی صیغه و خلاص

تازه همونم تو دادگاه میگه همسرم منو راضی نمیکنه بازم دادگاه حق میده ب مرد

حالا یه مدت میگفتن ۴ تا زن گرفتن آزاده الان نمیدونم

در بهترین حالتم که سردی زوجین

خب باتوجه به شناختی که از خودت داری وقتی میدونی خیلی برات مهمه دیگه باید خجالت رو بذاری کناری حرف بز ...

واقعا چیزی نیس که مهم نباشه

اما تو این چیزا مردا خیلیییی راحت میپرسن سایزت چنده..با اسفنج نگو واقعیشو بگو و هزار سوال دیگه که همه میدونیم

ولی دختر اگر بپرسه اول میگن بی حیا

دوم باعث میشه اون پسره اجازه خیلی حرفا و خیلی کارا رو به خودش بده

واقعا چیزی نیس که مهم نباشهاما تو این چیزا مردا خیلیییی راحت میپرسن سایزت چنده..با اسفنج نگو واقعیشو ...

خب ببین اونیکه درک نکنه این صحبت تو برای ازدواجه و بخواد حرف نامربوط یا پیشنهاد نامربوطی بده (برفرض که طرف خواستگاره) خب فکر نکنم خیلی هم آدم مناسبی برای ازدواج نباشه دیگه با اینکار هول بودن خودشو نشون میده

و فکر کنم صحبت راجب این تو اواسط آشنایی یا مثلا اواخر آشنایی که دیگه میخوای تصمیم نهایی رو بگیره بهتره نمیدونم...

اگه مشاوره هم بررسی میکنه که دیگه خوبه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
تازه اونجا دردسر شروع میشهاگه زن ناراضی باشه و تمکین نکنه مرد میره نامه عدم تمکین میگیرهاگه مرد راضی ...

اگه اشتباه نکنم درصورت عدم رابطه زن هم میتونه طلاق بگیره

یه همچین چیزایی شنیدم

حالا دیگه درعمل چقدر واقعا به قوانین عمل کنن رو نمیدونم

خب ببین اونیکه درک نکنه این صحبت تو برای ازدواجه و بخواد حرف نامربوط یا پیشنهاد نامربوطی بده (برفرض ...

اره اینکه مشاور بررسی میکنه خیلی خوبه

اما من تو این مورد واقعا خارجیا رو تایید میکنم

بچه ها زیر نظر خانواده کاملا همو میشناسن

ترسی از هیچی ندارن

و خانواده حامی تصمیمشونه

نه براشون تصمیم میگیره

نه مقابلشون وایمیسته

اگه اشتباه نکنم درصورت عدم رابطه زن هم میتونه طلاق بگیرهیه همچین چیزایی شنیدمحالا دیگه درعمل چقدر وا ...

اره 

ولی زن درخواست طلاق بده اگه حق طلاق نداشته باشه مهریه نمیدن بهش حالا با این دلیل طلاق بگیره رو نمیدونم

احتمالا که توافقیه اینجور طلاقا

اره اینکه مشاور بررسی میکنه خیلی خوبهاما من تو این مورد واقعا خارجیا رو تایید میکنمبچه ها زیر نظر خا ...

کشور ما هنوز خیلی جای کار و فرهنگسازی داره تا یه چیزایی درست شن حداقل بهتر شن

ولی خب کمتر کسی هم کاری برای فرهنگ‌سازی انجام میده

البته باز نسبت به حدودا سه دهه اخیر بهتر شده تغییراتی داشتیم