2777
2789
از ته دل میخوام که مثبت باشه من هم چشم انتظاری کشیدم و هم مادر هستم اصلا حرف منو هم میخوای نشنیده بگ ...

بله عزیزم ممکنه منفی باشه خودم هنوز باور ندارم ولی به رحمت خدا امیدوارم 

خدا عزیزت رو برات حفظ کنه گلم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون مهربونم دست و پاهام هنوز میلرزه بعد یکسال امیدوار شدم خدا کنه واقعی باشه خدا دوتا فرشته ی نازن ...

فداتشم عزیزم

ممنونم

دعا کنید منم بتونم شاغل بشم، خیلی نیاز دارم به این شغل

مرسی عزیزم 

من سر دوتا بارداری قبلیم که یکیش البته سقط شد هم کمرنگ بود کاملا پررنگ نشده بود الانم یک هفته مونده ...

آها امکانش هست منم باردار باشم چون مثل تو شدم تمام علائمش رو دارم ولی دیدم بیبی چک منفیه بیخیال شدپ

آها امکانش هست منم باردار باشم چون مثل تو شدم تمام علائمش رو دارم ولی دیدم بیبی چک منفیه بیخیال شدپ

ببین عزیز من از یک هفته بعد آمپول درد تخمدان دارم گاهی راست گاهی چپ ولی بیشتر راست حالت سوزش داره مخصوصا وقتی کار میکنم ، بعد ببخشیدسر سینم بشدت میسوزه چون تجربه این حالت بعد از دوفامد رو داشتم میگم شاید بخاطر اونه البته ببشتر از قبل هست وگرنه علامت دیگه ای ندارم 

انشاالله بحق موسی بن جعفر که امشب شب ولادتشونه از دست پدر عزیزمون عیدی تون رو بگیرین

چه خوب نمیدونستم امشب شب ولادته،الان براتون و برای همه نی نی سایتی ها دعا میکنم

خدا آرزو هاس همتون رو برآورده کنه🥰😍