2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خسلی خوشحالم براتحسِ خوبی دارماز صمیم قلب برات ارزو میکنم ۹ ماه دیگه به سلامتی کوچولو تو بغل بگیری گ ...

ممنون مهربونم دست و پاهام هنوز میلرزه بعد یکسال امیدوار شدم خدا کنه واقعی باشه 

خدا دوتا فرشته ی نازنینت رو برات حفظ کنه گلم

وقتی نمی‌دونید تفسیر نکنید

الان شما دونستی و امید دادی؟ 

اگه منفی باشه جواب دلشو میدی؟ 

خانمی که فکر میکنی میدونی ، اون خطی که میبینی و مثبت تلقی میکنی خط تسته که اگر طرف باردار باشه اون باید یه رنگی بگیره به خودش 

ممنون مهربونم دست و پاهام هنوز میلرزه بعد یکسال امیدوار شدم خدا کنه واقعی باشه خدا دوتا فرشته ی نازن ...

این کیبورد گوشیم خودش اصلاح میکنه،غلط غلوط میکنه ببخشید

خیلی خوشحالم برات

الهی خوش خبر باشی انشالله 🥰

حتی زیر دو دقیقه؟

از ته دل میخوام که مثبت باشه من هم چشم انتظاری کشیدم و هم مادر هستم 

اصلا حرف منو هم میخوای نشنیده بگیر فردا برو آزمایش بده انشاالله که خوش خبر باشی عزیزم ولی واقع بین باش امکان داره منفی باشه 

باید اون T مثل C پررنگ باشه ولی خب صبح آزمایش بده چون امانش هست مشکوکی

من سر دوتا بارداری قبلیم که یکیش البته سقط شد هم کمرنگ بود کاملا پررنگ نشده بود الانم یک هفته مونده به موعدم