2777
2789
عنوان

نمیدونم چرا

74 بازدید | 10 پست

نمیدونم چرا هر چی خواستگاره چرت و پرتی واسه من میاد با اینکه وضع مالیمون خوبه قیافمم بد نیس اما باز هر چی گوهه خواستگار منه🙄

با کِه نَجوا بُکُنَم این هَمه تَنهایی را ...️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخواطر اخلاقته خیلی ببخشیدا اول یاد بگیر به خودت و دیگران احترام بزاری

خوشگلم شما از کجا میدونین من اخلاقم بده؟؟

من واقعا صبورم و با کسی کاری ندارم و سرم تو کار خودمه شده دوستانم یا خانوادم هزار بار بی احترامی کردم اما دم نزدم همون لحظه یادم رفته.

لطفاً همه شبیه خودتون نبینین و اینجا مجازی هست و از درون هم خبر نداریم ناناز خانم💞

خوشگلم شما از کجا میدونین من اخلاقم بده؟؟من واقعا صبورم و با کسی کاری ندارم و سرم تو کار خودمه شده د ...

😂همین الانش با چهار تا دونه حرف من عصبی هستی خانم و داری  تیکه میندازی بعد میگی صبورم؟؟.  

بعدش کسی که اشتباهات ادم رو میگه رو دوست خودت بدون نه دشمن  

شما وقتی بالا به خواستگار ها تون اون حرف بد رو میزنی  الانم با دو تا حرف من داری به من میپری این اخلاق قشنگم؟

😂همین الانش با چهار تا دونه حرف من عصبی هستی خانم و داری تیکه میندازی بعد میگی صبورم؟؟. بعدش کسی ...

من به شما نپریدم گفتم شما که منو ندیدید پس قضاوت نکنید و امروز برام یه اتفاق افتاده بود و اعصابم خورد بود برای همین این تاپیک رو زدم دوست عزیز اگه نمیتونی همدرد باشید میتونین زخمی هم روی درد هامون نباشید