2777
2789
عنوان

این پسره عاشقمه بنظرتون

133 بازدید | 6 پست

بچه ها باهاش فقط درد و دل میکنم بهشم گفتن تو جای داداشمی جای داداش و خواهر نداشته ام و باهاش درد و دل کردم حرفامو بهش زدم ارومتر شدم چون یکچیزایی بود که واقعا نمیدونستم به هیچکس بگم با این پسره هم توی اینستا اشنا شدم ولی حرفا های پسره خیلی عجیبه بهش میگم دوست داشتم یک برادر بزرگتر از خودم داشتم که مواظبم بود یا حتی خواهر میگفت من جای داداشتم حواسم بهت هست

یا یک وقتایی بهش میگفتم من که از دنیا واقعا سیر شدم بعضی وقتا به خودکشی هم فکر میکنم و میخوام انجام بدم اما جرئتشو ندارم و ... اینا میگه اگه تو خودکشی کنی منم خودکشی میکنم من زودتر از تو انجامش میدم حتی از خودش واسم فیلمم فرستاد رفته بود بالای پشت بومشون لبه ی پشت بومشون و یک کارایی میکنه که من ناراحت نباشم این نشونه ها یعنی اینکه عاشقم شده بگید

همینکه دیدم نوشتی پسره رو از اینستا... دیگه ادامشو نخوندم آخه از مجازی!!! طرفو دنیای واقعی با خانوادش ده بار پاشنه در خونه آدمو درمیاره باز آدم نمیفهمه واقعا عاشقه یا نه بعد یکیو ندیده نشناخته میگی ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه نمیدونم پسره با خودش چی فکر میکنه اینکارو میکنه

الان تازه خوندم والا به منم بگی خودمو میکشم همینارو میگم تا منصرف بشی بیخیال ذهنتو درگیر یه رابطه غلط نکن تجربشو دارم که میگم . یه بار از دانشگاه میومدم خونه هوا تاریک شده بود یه کارتون خواب خفتم کرد خیلی حالم بد بود هر چند خدارو شکر نتونست لباس از تنم دراره ولی همینکه خودشو مالوند بهم اونروزا دچار افسردگی بدی شده بودم یکی تو مجازی دردو دل کردم کم کم روزی ده ساعت تلفونی باهم حرف میزدیم آخر هم فهمیدم آدم وقتی با یکی تو مجازی آشنا میشه چیزی که ازش تو ذهنش میاره از واقعیت خیلی دوره