2777
2789
عنوان

ممکنه ینفر دوبار آبله بگیره

239 بازدید | 31 پست

؟؟؟ 

چطور آخه من 10 سال پیش شدید شدید گرفتم 

الان بعد از چند روز تب و لرز و به طرز فجیحی بدن درد 

میبینم بدنم دونه ریخته بیرون.. 😔

صورتم و دستام پر شده... جنوبی ام هستم ممکنه گرمی باشه؟ چمیدونم حرارت بدن خودشو به این شکل نشون بده؟ یا قطعن آبلست؟ 

دو سه ساعت دیگه میرم دکتر🥺 ولی آخه پس چی میگن اگه یدفه گرفتین دیگه نمیگیرین.!!

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 

اگه مثل تاول باشه آبله س 

اگه دونه ریزه آبله نیس

تکیه میدهم‌ به آسمانی که خدا‌روی ابرهایش‌ نشسته ˘˘!☁️💙                 https://harfeto.timefriend.net/16837133705410 بنویس میخونم 🤍🫧 (پروفم چش خودمه 🫠)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه مثل تاول باشه آبله س اگه دونه ریزه آبله نیس

نه عزیزم 

آبله ام که باشه همون اول مثه تاول نیستن... 

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 

اره اما بار دوم دونه ها فرق داره چیز دیگس 

باید بری دکتر 

نمیدونم خوندم بخاطر یع چی بود که ابله دوباره اینجوری خودشو نشون میده

تورو به امام اینقد تیکه نپرونید بخاطر اسم مستعار اون موقع حالم خوب نبود اینو گذاشتم

نه عزیزم آبله ام که باشه همون اول مثه تاول نیستن...

اره اولش نیست 

خدا کنه نگیری خیلی سخته 

تکیه میدهم‌ به آسمانی که خدا‌روی ابرهایش‌ نشسته ˘˘!☁️💙                 https://harfeto.timefriend.net/16837133705410 بنویس میخونم 🤍🫧 (پروفم چش خودمه 🫠)
نه اصلا امکان نداره برو دکتر متخصص ویزیت بکنه اصلا امکان نداره یه تفر دو بار ابله بگیره حتی اگر مادر ...

ولی برادرم گرفت... اما فکر میکردم چون دفه اول خفیف گرفته، دوباره گرفته... نه کسی مثه من که جون دادم سر آبله اولم... هرچقدر بهتون بگم شدید بود کمه. 

اره اما بار دوم دونه ها فرق داره چیز دیگس باید بری دکتر نمیدونم خوندم بخاطر یع چی بود که ابله دوباره ...

🤦‍♀️

نمیخوام نگرانت کنم تب دنگی نباشه؟ 

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
اره اولش نیست خدا کنه نگیری خیلی سخته

🥺😔

ولی برادرم گرفت... اما فکر میکردم چون دفه اول خفیف گرفته، دوباره گرفته... نه کسی مثه من که جون دادم ...

نه عزیزم باور کن دارم با اطمینان میگم بهت 

از روی رفرنس پزشکی عکس بفرستم باورت میشه؟؟؟ 

ادم فقط یک بار ابله میگیره 

همتون برید دکتر ببینین اینی که الان گرفتین چیه 

نمیخوام نگرانت کنم تب دنگی نباشه؟

نه عزیزم...جای نیش رو بدنم نیست.. برادرمم گرفت 

ولی این طوری بود که خوب بود فرداش رفت یه شهر دیگه خوابگاه بعد همینطور علائم منو داشت 

منم همون شب کلن باهاش بیرون بودم... ولی الان بعد از دو هفته اون خوب شده خداروشکر ولی من بعد از دوسه روز تب و لرز و بدن درد دونه ریختم بیرون 

بله زیاد دیدم برادر زاده ام ۳بار گرفت .دکتر گفته اونایی که بدنشون ضعیفه ممکن چند بار بگیرن

🤦‍♀️آره ضعیفم

نه عزیزم باور کن دارم با اطمینان میگم بهت از روی رفرنس پزشکی عکس بفرستم باورت میشه؟؟؟ ادم فقط یک بار ...

آخه دکتر رفت بهش گفت آبله هست🥺