2777
2789
عنوان

قرص در بارداری

662 بازدید | 10 پست

کسی بوده ترانکوپین25

و اسنترا50مصرف کرده باشه؟

من دو ماه و نیممه از اول دارم این قرص هارو زیر نظر دکتر میخورم 

خیلی نگرانم ترانکوپین رو اگه ی شب نخورم اصلا نمیتونم به هیچ وجه بخوابم😭

من امروز رفتم روانپزشک چون حالم اصلا خوب نبود دلهره و اضطراب شدید عصبی بودن😭از یه طرف ویار وحشتناک

دکتر نوریتریپترین داد با پوکساید گفت ک اصلا عوارض نداره رو جنین با خیال راحت بخور

تمام زندگیم گل پسرام💙🧿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من هر دو این قرص هارو مصرف میکردممنتها وقتی اقدام کردم ب بارداری دکترم گفت ب هیچ وجه ترانکوپین ...

ب جای ترانکوپین چی داد؟دکتر من خیلی دکتر خوبیه

هم زنان هم اعصاب گفت اشکال نداره

عزیزم من هر دو این قرص هارو مصرف میکردممنتها وقتی اقدام کردم ب بارداری دکترم گفت ب هیچ وجه ترانکوپین ...

دکتر اعصابت گفت اصلا ترانکوپیم نخور

پس چرا دکتر من گفت عیب نداره ی ماهه میخورم😭زنان هم گفت عیب نداره

دکتر اعصابت گفت اصلا ترانکوپیم نخورپس چرا دکتر من گفت عیب نداره ی ماهه میخورم😭زنان هم گفت عیب نداره

اره متخصص اعصابم گفت

من هنوز. دکتر زنان نمیرم

من کلا شبا یک چهارم ترانکوپین میخوردم ک گفت ضرر داره برای جنین روی اعصاب و رشد مغزش تاثیر میگذاره

اره متخصص اعصابم گفتمن هنوز. دکتر زنان نمیرممن کلا شبا یک چهارم ترانکوپین میخوردم ک گفت ضرر داره برا ...

هم دکتر زنانم هم اعصاب فوق تخصصن

گفتن بخور من دارم دیوونه میشم نباشه هم اصلا خوابم نمیبره دهم نویت دارم بگم عوض کنه😭

هم دکتر زنانم هم اعصاب فوق تخصصنگفتن بخور من دارم دیوونه میشم نباشه هم اصلا خوابم نمیبره دهم نویت دا ...

حالا خودتو اذیت نکن استرس و ناراحتی ک بدتره

ببین میتونی زنگ بزنی تلفنی جایگزین بگیری