2777
2789
عنوان

دهمیا یازدهمیا دوازدهمیا بیاین

82 بازدید | 4 پست

دوستان عزیز 

من خودم از مهر پرقدرت برای کنکور شروع کردم و تا اینجا پیش رفتم ولی بخاطر سطح نهاییا ناامید شدم و یکم پیشرفتم سست شد ولئ دیروز که با یه جمعی خیلی تصادفی تو تلگرام شروع کردیم درس خوندن کلی انرژی گرفتم

هرکی نمیتونه درس بخونه یا تمرکز نداره اعلام حضور کنه یه گروه میزنیم دورهم میخونیم و میگم که چجوری بخونیم حوصلمون سرنره

چون میدونم خیلیاتون دارین با این موضوع کلنجار میرین🥺❤

من

عاشق نجوم و ماورام / خوفناک تر از ماورا و طبیعت نداریم ، چرا ؟ چون ماورا رو ذهن ما رقم میزنه / یک روز همه راز ها باید فاش بشه ، دنیا یه پشت پرده داره 🚶🏻‍♀️🍂 اعداد بزرگترین نشونه ها هستن و عجیب ترین کد ها ...‌ ساعت رند ، عدد 7 و هر دم و بازدم ... 

یعنی توی این ۱۴ روزی که باقی مونده می‌خواید گروه بزنید؟

من هستم 

شنیده بودم خدا آرزوهارو جمع میکنه و تو کالبد یه انسان بهت هدیه میده...اولش باورم نمیشد ، تا اینکه تو اومدی و شدی قشنگترین اتفاق زندگیم:)..(M)..🤍💍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.