2777
2789
عنوان

قهر با شوهذ

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 52 پست
مجبورم برم در خواست بدم از دادگاه بگم ولم کرده منو گذاشته خونه پدرم خبری ازش نیست

من مهریه گذاشتم اجرا.بازم فرقی نکرد

بچه داری؟

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من مهریه گذاشتم اجرا.بازم فرقی نکردبچه داری؟

ن خداروشکر بچه ندارم.من مهرمو اجرا نمیذارم میگم بیاد ببینم چرا این رفتارهارو میکنه مگه من چیکارشم بجز خوبی کردن واقعانم همینجوری بوده 

‌جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند...چه بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن خداروشکر بچه ندارم.من مهرمو اجرا نمیذارم میگم بیاد ببینم چرا این رفتارهارو میکنه مگه من چیکارشم بج ...

ان شا..ک زودتر بیاد عزیزم❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ان شا..ک زودتر بیاد عزیزم❤️

انشالله برات حمد میخونم توام برام بخون مشکلمون حل بشه 

‌جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند...چه بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی...

نمیدونم قضیه سر چی بوده ولی اگر سر اون بچه داداشش بوده شما مقصری

زندگی هم ک حرمتش از بین رفته تمومه ارزش ادامه دادن نداره

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
ببین ما سر زنداداشش دعوا کردیم.بدون اینکه بمن بگه هفته ای ی بار میرف دنبال بچه داداشش میبرد بیرون دع ...

شوخی میکنی سر این میخای جدا شی؟؟تا وقتی بچه دار بشین از سرش میفتاد تو هم کمی به حرفش گوش بده

هی میگی یه حرکتی بزنه،،۱۰ بار زنگ زده،به بابات زنگ زده،دیگه چه توقعی داری؟بعدم عزیزم تمام زندگیا و مردا یه سری بدی هایی دارن..بهتره اگه میدونی مشکلاتت جدی نیست و همسرت اختلالات شخصیت نداره،برکردی سر زندگیت و برید مشاور تا یکم آداب زندگی و کوتاه اومدن یادتون بده،به هردو...

نمیدونم قضیه سر چی بوده ولی اگر سر اون بچه داداشش بوده شما مقصریزندگی هم ک حرمتش از بین رفته تمومه ا ...

براچی باید بدون اطلاع از من بره؟ک من مقصر باشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شوخی میکنی سر این میخای جدا شی؟؟تا وقتی بچه دار بشین از سرش میفتاد تو هم کمی به حرفش گوش بده

ن خیلی اخلاقای بد دیگ ایم داره.این ی موردشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هی میگی یه حرکتی بزنه،،۱۰ بار زنگ زده،به بابات زنگ زده،دیگه چه توقعی داری؟بعدم عزیزم تمام زندگیا و م ...

خب ز میزد ولی طلبکار بود!خواهرش ز میزد ب پدرم توهین میکرد بی احترامی میکرد.

پدرم بهش گفته بیا تعهد بده دیگ نزنیش گفته تعهد نمیدم!حتی ب حرف پدرمم گوش نداده

بعد دعوامونم خودش ز زد ب بابام ک بیا ببرش وگرنه میکشمش.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جدا نشو چند سال اول به دلیل عدم تفاهم اختلاف هست کم کم مچ میشین فقط تا اون موقع باردار نشو

من خودم دیگه نمیخاستم جداشم.اولش مبگفتم نمیخامش میخام جداشم.بابام هی میگف طلاق نه.حالا ک من میخاستم برگردم بابام میگه طلاق.میگه این میخاد فقط حرف حرف خودش باشه و لجبازی کنه.بدرد نمیخوره

1
5
10
15
20
25
30
35
40