2777
2789
عنوان

قهر با شوهذ

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 52 پست
من خودم دیگه نمیخاستم جداشم.اولش مبگفتم نمیخامش میخام جداشم.بابام هی میگف طلاق نه.حالا ک من میخاستم ...

پدرتو اصلا در مسایل زندگیت دخالت نده خودت تصمیم بگیر بگو‌زندگی خودمه قوی باش جدا بشی اخرش هیچی نیس 

پدرتو اصلا در مسایل زندگیت دخالت نده خودت تصمیم بگیر بگو‌زندگی خودمه قوی باش جدا بشی اخرش هیچی نیس

نمیدونم چکارکنم.دعا کن برام همچی بخیر تموم بشه

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین ما سر زنداداشش دعوا کردیم.بدون اینکه بمن بگه هفته ای ی بار میرف دنبال بچه داداشش میبرد بیرون دع ...

هفته ای یه بار با برادرزاده ش بره بیرون اشکالی تداره . احساس میکنه شما میخوای محدودش کنی . وقتی مرد این حس و بکنه نسبت به زن سرد و لجباز میشه

یه چیزی و دوستانه بهت میگم.  اینکه دست بزن داره که اشتباه فاحشه بحثی سرش نیست . ولی اگه شما هم اهل یکی به دو کردن و زود جواب دادن و مقابله به مثل هستی مقصری .‌باید تغییر رویه بدی اگه درست نشه جدا شی

هفته ای یه بار با برادرزاده ش بره بیرون اشکالی تداره . احساس میکنه شما میخوای محدودش کنی . وقتی مرد ...

خب وقتی پنهونی میره بنظرت ایرادی ندارع؟

برادرشوعرم خبر ندارع با جاریم هماهنگ میکنه

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب وقتی پنهونی میره بنظرت ایرادی ندارع؟برادرشوعرم خبر ندارع با جاریم هماهنگ میکنه

شاید احساس میکنه ناراحت میشی ، مخالفت میکنه . بهش نشون بده بچه هاشون و دوست داری .اگه تغییر رویه نداد بگو منم از این به‌بعد هیچی و بهت نمی گم. فقط مطمئن باش که تا حالا حساسیت رو خونواده ش نشون نداده باشی