2777
2789
عنوان

قهر با شوهذ

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 52 پست
۱ سال ۳ ماه سر خونه خودمم.۱ سال و نیمم عقد بودمچرا داشتم هیچ زندگی ای اشتباهش ۱ طرفه نیس.منم مقصر بو ...

انشالله هرچی به صلاحت هست اتفاق بیوفته گاهی یه انتخاب اشتباه آینده رو هم خراب میکنه باید عاقلانه تصمیم بگیری. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هم دل کندن سخته هم اینکه تو اوج جوونی ادم طلاق بگیره نمیدونم چرا خدا منو سر راهش قرار داد

بغیر از اینکه قهر میکنه چ مشکلی داره؟

منم نگران بعد طلاقم..

چند سالته؟

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انشالله هرچی به صلاحت هست اتفاق بیوفته گاهی یه انتخاب اشتباه آینده رو هم خراب میکنه باید عاقلانه تصم ...

وقتی باید عاقلانه تصمیم میگرفتم ک نگرفتم.حالا واقعا نمیدونم چکارکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بغیر از اینکه قهر میکنه چ مشکلی داره؟منم نگران بعد طلاقم..چند سالته؟

وقتی عصبی میشه خیلی حرفای تلخی به ادم میزنه 

و اینکه بیش از حد خودشو درگیر مشکلات دیگران میکنه و زیر بار مسئولیتشون میره

هِی ...💔

وقتی باید عاقلانه تصمیم میگرفتم ک نگرفتم.حالا واقعا نمیدونم چکارکنم

الانم دیر نیست. همه تلاشتو کردی وقتی کاری نمیتونی کنی به حرف پدرت گوش بده. سعی کن تمام جوانب رو بسنج تمام بدی ها و سختی های زندگیتو بزار یطرف ترازو خوشی ها رو یطرف ببین کدوم طرف سنگین تر. بعد تصمیم نهایی باتو

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
وقتی عصبی میشه خیلی حرفای تلخی به ادم میزنه و اینکه بیش از حد خودشو درگیر مشکلات دیگران میکنه و زیر ...

خیلی شبیه شوعر منه.شوعرمنم کارای همه رو میکنه..خیلی خسته ام

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الانم دیر نیست. همه تلاشتو کردی وقتی کاری نمیتونی کنی به حرف پدرت گوش بده. سعی کن تمام جوانب رو بسنج ...

نمیدونم شاید باید یکم صبورتر میبودم..هرچی خدا بخاد.فقط خداکنه سرش ب سنگ بخوره..بفکر زندگیش بیفته

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دقیقا منم شرایط تو رو دارم یک هفتس اومدم قهر سر خانوادش حرفای الکی اونم هیچ خبری ازش نیست کلافه عصبی ناراحتم

‌جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند...چه بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی...
دقیقا منم شرایط تو رو دارم یک هفتس اومدم قهر سر خانوادش حرفای الکی اونم هیچ خبری ازش نیست کلافه عصبی ...

کاش نمی اومدیم نه؟

شما میخای طلاق بگیری؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاش نمی اومدیم نه؟شما میخای طلاق بگیری؟

نه من ازدواج دوممه بخوامم نمیتونم طلاق بگیرم منتظر زنگ یا پیام بده یا بیاد دنبالم برگردم من نه راه پس دارم ن پیش من بچه ننه هست شوهرم 

‌جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند...چه بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی...
نه من ازدواج دوممه بخوامم نمیتونم طلاق بگیرم منتظر زنگ یا پیام بده یا بیاد دنبالم برگردم من نه راه پ ...

اگ نیاد چکار میکنی؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگ نیاد چکار میکنی؟؟

مجبورم برم در خواست بدم از دادگاه بگم ولم کرده منو گذاشته خونه پدرم خبری ازش نیست