2777
2789

من رفتم دکتر گفت کوپوس کالوزیوم تشکیل نشده و عددهای بطن هم ۱۳ و ۱۰ هست .تو بیست و پنج هفته هستم و دکتر نامه ی سقط بهم نمیده .کسی بوده مشکل من و داشته باشه .تر خدا کمکم کنید ‌دو هفته است خواب و خوراک ندارم .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی جنین از نظر مغزی مشکل داره .و مثل بچه های عادی نیست .نه تو آنومالی همه چی اکی بود یهو هفته ۲۵ م ...

سلام. حتما حرفای منو خوندی . بچه من با اینکه این حرفو زدن ولی کاملا سالم و باهوشه ‌ . اصلا استرس نداشته باش و در پی سقطش هم نباش.

یعنی جنین از نظر مغزی مشکل داره .و مثل بچه های عادی نیست .نه تو آنومالی همه چی اکی بود یهو هفته ۲۵ م ...

من هم زیاد سونو دادم و هم ام آر آی . همش میگفتن کورپوس کالوزوم نیست ولی من اعتماد به خدا داشتم . البته دکترای مغز و اعصاب هم میگن خیلی از کسانی که کورپوس کالوزوم ندارن ، کاملا عادی هستند . هیچ علامتی هم ندارند . 

خدا را شکر که بچه ی شما سالمه .من الان هفته ی ۳۵ هستم و متاسفانه بطن مغزی ۱۷ شده .خیلی استرس دارم .

تر خدا دعا کنید بچه ی منم صحیح و سالم بدون هیچ مشکلی به دنیا بیاد .فقط تایپیک های شما را که خوندم امیدوار شدم .وگر نه دکترای اصفهان فقط آدم و نا امید می کنند .

شما بعد به دنیا اومدن بچتون ازش ام آرآی گرفتن؟ چون برا من تو سونو نوشتن ام آرآی جنین بعد به دنیا اوم ...

عزیزم بچتون بدنیا اومد الاهی سلامت باشه .به منم این حرفا را زدن چه روزای پراسترس وبدی گذروندم خدارا هزار مرتبه شکر بچه سالمه ...بعد دنبا اومدن سه بار رفتم سونو ب مرور اب جذب سد کروپوس کامل شد