2777
2789
عنوان

دررابطه با

195 بازدید | 20 پست

در رابطه با اون تاپیکی ک نوشته بود اگه موقع رابطه مدفوع بیاد بیرون باید خجالت بکشیم یا نه !!!!خودت چ فکر میکنی روانی نکنه توخانواده شما ر ی د ن موقع رابطه رسمه پلشت سم خالص خاک بر سرت حالم بهم خورد از هرچی رابطس ی ترس ب ترسام اضافه شد😂😂😂😂😂😑😑😑😑😑😑😑

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وا حالا چرا تو حرص میخوری..چرا هرچی تاپیک سمه برای شما میوفته من نمیبینم😂😂

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست.اگر کمک کننده نیسین نمک رو زخم دیگران هم نباشین

وا حالا چرا تو حرص میخوری..چرا هرچی تاپیک سمه برای شما میوفته من نمیبینم😂😂

ترکید تاپیکش من چرا باید حرص بخورم😐😐😐😐

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉
شاید میخواسته بگه زایمان طبیعی اشتباهی از دهنش دررفته🙈🙈

نخیر نوشته بود رابطه م ق ع دی 😐

ترکید تاپیکش من چرا باید حرص بخورم😐😐😐😐

از شدت چندشی حس کردم تو نوشتهات🤣🤣

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست.اگر کمک کننده نیسین نمک رو زخم دیگران هم نباشین

نخیر نوشته بود رابطه م ق ع دی 😐

میدونم خاک بر سرش

میخوام خودم و تو رو دلداری بدم😁

بالاخره بعد 3 سال خدا به منم نی نی داد، درست وقتی که تو اوج ناامیدی بودم... خدایا شکرت......... به امید بارداری همه منتظرا
از شدت چندشی حس کردم تو نوشتهات🤣🤣

شما چندشت نمیشه این بلا سرت بیاد😐😐😐😐😐😐