2777
2789
عنوان

آزمایش cvs وسونوی آنومالی

504 بازدید | 14 پست

سلام اینجا کسی اطلاعات در رابطه با آزمایش cvs و سونو آنومالی داره؟ من منتظر جواب cvs هستم میخام بدونم آیا با وجود اون آزمایشی ک دادم بازم نیاز ب سونو ی انومالی هست یا نه ؟ 

مگه آنومالی ام آزمایش داره؟چرا من ندادم پس؟؟

نه عزیزم آزمایش cvs از جفت جنین دادم مثل آمینو سنتزه ب خاطر ژن مشترک حالا منتظر جوابشم نمیدونم با این وجود نیازایران ک برم آنومالی یا نه ؟   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم آزمایش cvs از جفت جنین دادم مثل آمینو سنتزه ب خاطر ژن مشترک حالا منتظر جوابشم نمیدونم با ای ...

آره فکر میکنم باید بری چون تو سونوی آنومالی مشکلات جسمیه جنینم نگاه میکنن فکر نمیکنم تو آزمایش معلوم بشه حتما باید سونوشو انجام بدی مثلا خدایی نکرده اگر بجای دوتا یدونه کلیه داشته باشه تو آزمایش ژنتیک نمیشه فهمید حتما باید سونورو انجام بدی 

توی سونوی آنومالی همه چیز جنینو نگاه میکنن مثل نیمکره های مغزش تعداد انگشتای دستو پاش پوزبشن معده و مثانه و کلیه هاشو بطن های قلبشو چیزای دیگش که با آزمایش نمیشه عهمید اگه خدایی نکرده مشکل داشته باشه

میشه لطفا واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرستین🙏💝
آره فکر میکنم باید بری چون تو سونوی آنومالی مشکلات جسمیه جنینم نگاه میکنن فکر نمیکنم تو آزمایش معلوم ...

باشه عزیزم ممنون باید حتما دکتر بنویسه یا خودم برم دکتر سونو برام انحام میده ، امروز ۱۷ هفته و ۳ روز هستم 

باشه عزیزم ممنون باید حتما دکتر بنویسه یا خودم برم دکتر سونو برام انحام میده ، امروز ۱۷ هفته و ۳ روز ...

الان نرو یکم زوده بزار یه هفته دیگه برو دقیق تره

فکر کنم دکترت باید بنویسه برات واسه منکه نوشت باز از خوده دکترت بپرس

الان نرو یکم زوده بزار یه هفته دیگه برو دقیق ترهفکر کنم دکترت باید بنویسه برات واسه منکه نوشت باز از ...

باشه فدات ممنون از تو دلیت بخواه واسه منو تو دلیم دعا کنه ممنونت🙏💐

باشه فدات ممنون از تو دلیت بخواه واسه منو تو دلیم دعا کنه ممنونت🙏💐

خواهش میکنم عزیزم💖انشالله نی نیت صحیحو سالم میاد بغلت بسپار به خدا انشالله که واست بخواد به بهترین شکل این دورانت بگذره وقتی خدا بخواد همه چیز درست میشه من خودم ۶ ماهو ۱۴ روزه بدنیا اومدم حتی دکترمم امید نداشته زنده بمونم یا اگه بمونمم سالم نیستم ولی خداروشکر هیچ مشکلی ندارم حتی کوچیکترین مشکلی وقتی خدا بخواد هم سالمه هم نگهش میداره فقط دعا کنو با خیال راحت بسپار به خدا

همون سونوی پنج ماهگی؟اگه اره که باید بری 

من cvsشدم سونو هم دادم

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

باشه عزیزم شما جواب آزمایشت اومد؟

دخترم نزدیک سه سالشه

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚