2777
2789
عنوان

با ماشین مون تصادف کردم

1398 بازدید | 36 پست

پدرم خیلی عصبانیه،از خودم ۴میلیون زدم به حسابش که خسارت شاکی رو پرداخت کنه

چیکار کنم‌اروم‌بشه؟کاش دست و پاهام خورد میشد نمیرفتم بیرون😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی،بابامم خیلی حساسه رو ماشینشماشین همسایه مونم آسیب دید،زن همسایه مون با پدرم بدرفتاری کرد😔

بعضیا اینجوری آن منم یه بار تصادف نرم کردم با بچه هام بودم یارو دندون گردی میکرد شوهرم باهاش حساب کرد البته بگم قبلا خیلی رو ماشین وسواس و حساسیت داشت و من بخاطر این اخلاقش رانندگی نمی‌کردم کم کم حساسیتش کم شد میگه مواظب باش و درست رانندگی کن تصادفم کردم اشکال ندارد مالی درست میشه ولی جانی نه، شماهم یکم صبر کن پدرت آروم میشه

خوشگل خانم لایک نکن،🤕😁😁😁😂

این چه حرفیه میزنی یعنی چی دست و پات خورد میشد

اتفاق افتاده دیگه باید از این به بعد حواستو بیشتر جمع کنی ولی خداروشکر کن خودت سالمی کسیم چیزیش نشد

یه کاربر بنده خدا میگفت تصادف کردم استخونای صورتم شکست صورتم له و زشت شده فکر کنم چند نفرم فوت کرده بودن همه ی اینا دور از جون همه

خیلیا تو تصادفات خیلی آسیب دیدن خداروشکر کن که سالم هستی

دیگم این حرفو نزن

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲