2777
2789

سلام مدتیه چندماهه تفرقه افتاده بین همسرم و خانوادش . پنج ماه قبل برادرشوهر بزرگم و زنش که همیشه اهل بحث و دعواست و نق نق با مادر و خواهرشوهرام دعواشون شده و کار به قهر و حرفای ناجور کشیده. از اون روز برادر همسرم هفته ای چندبار زنگ میزد و همه حرفا و بحثای مادرشو با زنش ب همسرم میگفت و باعث شد همسرمم با مادر و خواهراش قهر کنه میگم اونا دعوا کردن تو چرا ول مادرتو میشکنی میگه فرقی نداره انگار دقیقا اون حرفا رو به ما گفتن. هفته ای چندبار برادرش زنگ میرنه چندساعت حرف میزنن. حالا عروسی برادرشوهر کوچیکمه من ی ماه قبل داوم خیاط واسم ماکسی بدوزه. پریشب برادرشوهر بزرگم به شوهرم زنگ زده گفته خانمم گفته من لباس مجلسی نمیپوشم با همون مانت های قبلیم می ام عروسی داداشت. حالا من دیروز لباسم رفتم پروو کنم خیاط استین بلند ب ماکسیم دوخته بود استر نداده بود گفت بدون استر زیباتره . چون تور و بازه. تیکه بالا جای یقه هم بدون استر ماکسیمم بلنده همسرم تا دید گفت من نمیزارم با این لباس بری عروسی و عصبانی شد و لباسو نیمه کاره ار خیاط گرفت تو ماشین گفت برو مانتو بخر عروسی بپوش گفتم نمیخوام. از دیروزه قهر و عصبانیه شروع کرد داد و بد و بیراه گفتن ب من و حرفای زشت زد تو زن... لختی میپوشی عروسی . گفتم منم ازت خسته شدم منو طلاق بده.

حالا هرچی میگم برم لباس دیگه بخرم یا اینو بوم خیاط درست کنه میگه عروسی نمیریم. چیکار کنم بنظرتون عدرخواهیم کردم میگه عروسی نمیرم. اگه نریم عروسیشون بدتر میشه روابط شوهرم با خانوادش این وسط اون جاری عفریته ام و شوهرش کیف میکنن

بنظرتون ببرم لباسم بدم خیاط خودم درست شاید بکنه واسه روی قفسه سینه و استین استری بزنه به همسرم هیچی نگم؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واااای خدا بهت صبر بده،پدر منم اینجوریه اصلا سیاست ندارم و دهن بینه،ولی شما لباست رو آماده کن بهشم هیچی نگو معمولا یه روز قبل نظرشون تغییر میکنه،راستی وقت ارایشگاهم بگیر و یهو گفت بریم شوکه نشی

اره همینکارو بکن ک گفتیدعوای شوهرت یه خاطر برادرش نیست به خاطر لخت بودن لباسه.

امروز بهش گفتم بریم هرچی تو میگی بخر.

یا میدم لباسو خیاط خودم درست کنه گفت کلی پول ب اون خیاط دادی حالا ب این میدی گفتم زیاد نمیگیره بازم راضی نشد گفت عروسی نمیریم

وقتی شوهرت و خانوادش انقدر داغونن چرا خودتو داری به آب و اتیش میزنی برای شرکت تو مراسمشون

نرو

فحشت داده عذرخواهی هم کردی؟😩

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
وقتی شوهرت و خانوادش انقدر داغونن چرا خودتو داری به آب و اتیش میزنی برای شرکت تو مراسمشوننروفحشت داد ...

چیکار کنم من که اخلاق گندشونو میشناسم. بخاطر بچه هام که دوس دارن تو مراسم باشن میگم بریم

چیکار کنم من که اخلاق گندشونو میشناسم. بخاطر بچه هام که دوس دارن تو مراسم باشن میگم بریم

جنگ و دعوا باشه تو خونتون بخاطر دو ساعت عروسی مردم؟

بنظرت اینطوری به خودت و بچه هات خوش میگذره؟

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.