2777
2789
عنوان

خانمایی که همسراشون توی مشتشونن کمکم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 56 پست
هرچی بیشتر بهش اصرار کنی بدتر.بنظرم از موضع بچه ها وارد شو.بگو بچه هات دوست دارن تو مراسم باشن وگرنه ...

عزیز من گفتم بچه ها با کلی ذوق رفتن لباس خریدن گناه دارن میگه عیبی نداره بزرگ بشن یادشون میره.

بنظرت ب پسرم بگم راضیش کنه؟

معلومه که اسی دل خوشی از اون جاری که با مادرشوهر اینا قهر کرده ندارهو به صورت واضح میخواد طرف مادرشو ...

اگه اسی ناراحت نشه

منم حس کردم یه طورایی میخواد جلوی خانواده شوهرش بگه من خوبم اون جاری بده

اما در کل مقصر شوهرشه تو دعوایی که بهش ربطی نداره خودشو دخالت داده

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه اسی ناراحت نشهمنم حس کردم یه طورایی میخواد جلوی خانواده شوهرش بگه من خوبم اون جاری بدهاما در کل ...

منم همینو میگم

هم خودش هم شوهرش موضع گیریشون اشتباهه

بی طرف باشید و بشینید سر زندگی خودتون

عزیز من گفتم بچه ها با کلی ذوق رفتن لباس خریدن گناه دارن میگه عیبی نداره بزرگ بشن یادشون میره.بنظرت ...

اره اگه بچه دوست. ولی کلا این اخلاق و قبلا بابای منم داشت زیاد که اصرار کنی بیشتر شلوغش میکنن. باید سکوت کنی چند روز کامل بیین خودش حرفشو پیش میکشه.احساس میکنم بیشتر میخواد توهم مثل جاریت مانتو بپوشیم. احتمالا داداشش گفته واسه همین شلوغ کاری میکنه

منم همینو میگمهم خودش هم شوهرش موضع گیریشون اشتباههبی طرف باشید و بشینید سر زندگی خودتون

والا ادم خودش کم دغدغه نداره

شوهر اسی چقدر بیکاره دعواهای مردمم میاد دخالت میکنه🤣

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
اره اگه بچه دوست. ولی کلا این اخلاق و قبلا بابای منم داشت زیاد که اصرار کنی بیشتر شلوغش میکنن. باید ...

اره منم تصورم همینه. ببرم لباسمو بدم خیاطه درست کنه بدون اینکه بهش بگم؟

یا مثلا امشب بهش بگم بیا بریم مانتو ببینیم سایزم هست یا نه

یعنی میگی اسم عروسی نبرم دیگه؟

نه دیگ اسم مراسم نیار 

خودت برو یواشکی لباسو درست کن شیک بشه فقط 

آرایشگاه‌تو برو  موهاتو رنگ کن ب همسرت بگو مو رنگ میکنم  ولی اصلا اسم مراسم نیار اصلا 

شما آمادگی داشته باش  لباس بچه هات آماده باشه یا بخر 

پول نو شباش و .... آماده باشه کلا 

رفتارتم مهربون باشه چند روز  یک کلمه از دعوا و مهمونی و مادرشوهر و ابجیاش نگو 

اون حرف زد جواب نده بپیچونش 

خودش صبح روز مراسم میگه بریم  و شما نامحسوس آماده ای

نگو لباس خیاط درست کرده  بگو مانتو قبلیمو میپوشم  کی میخاد بگه بهش؟؟؟؟

شوهر اسی شوهر من

خدا صبرت بده

حوصله میخواد زندگی با همچین آدمایی