2777
2789

سلام مدتیه چندماهه تفرقه افتاده بین همسرم و خانوادش . پنج ماه قبل برادرشوهر بزرگم و زنش که همیشه اهل بحث و دعواست و نق نق با مادر و خواهرشوهرام دعواشون شده و کار به قهر و حرفای ناجور کشیده. از اون روز برادر همسرم هفته ای چندبار زنگ میزد و همه حرفا و بحثای مادرشو با زنش ب همسرم میگفت و باعث شد همسرمم با مادر و خواهراش قهر کنه میگم اونا دعوا کردن تو چرا ول مادرتو میشکنی میگه فرقی نداره انگار دقیقا اون حرفا رو به ما گفتن. هفته ای چندبار برادرش زنگ میرنه چندساعت حرف میزنن. حالا عروسی برادرشوهر کوچیکمه من ی ماه قبل داوم خیاط واسم ماکسی بدوزه. پریشب برادرشوهر بزرگم به شوهرم زنگ زده گفته خانمم گفته من لباس مجلسی نمیپوشم با همون مانت های قبلیم می ام عروسی داداشت. حالا من دیروز لباسم رفتم پروو کنم خیاط استین بلند ب ماکسیم دوخته بود استر نداده بود گفت بدون استر زیباتره . چون تور و بازه. تیکه بالا جای یقه هم بدون استر ماکسیمم بلنده همسرم تا دید گفت من نمیزارم با این لباس بری عروسی و عصبانی شد و لباسو نیمه کاره ار خیاط گرفت تو ماشین گفت برو مانتو بخر عروسی بپوش گفتم نمیخوام. از دیروزه قهر و عصبانیه شروع کرد داد و بد و بیراه گفتن ب من و حرفای زشت زد تو زن... لختی میپوشی عروسی . گفتم منم ازت خسته شدم منو طلاق بده.

حالا هرچی میگم برم لباس دیگه بخرم یا اینو بوم خیاط درست کنه میگه عروسی نمیریم. چیکار کنم بنظرتون عدرخواهیم کردم میگه عروسی نمیرم. اگه نریم عروسیشون بدتر میشه روابط شوهرم با خانوادش این وسط اون جاری عفریته ام و شوهرش کیف میکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای از این وضعیت بدم میاد و درکت میکنم ..ولی از منی که همیشه  تلاش کردم بد جلوه نیایم بقیه سو استفاده نکنن شوهرم میزد همه چیو خراب میکرد و حرص جوشش فقط برامن بود ..پس بت میگم بکش بیرون ..سرتو درد نیار براتم مهم نباشه دختر ..عروسی نرین بگو بدرک ..حوصله داری نازشو میکشی ..یروزی بخودت میای میبینی عزت نفست نابود شده

بالاخره می‌رید این وسط فقط شما اعصابت خورد میشه و بدون لباسی 

بنظرم شما که اخلاق همسرت رو می‌دونی حساسه رو لباس لختی و بدن نما باید مشورت میکردی که اینهمه هزینه نکنی بذاری کنار 

وای از این وضعیت بدم میاد و درکت میکنم ..ولی از منی که همیشه تلاش کردم بد جلوه نیایم بقیه سو استفاد ...

منم قهر کردم باهاش ولی نریم مراسم اول از همه اون جاریم میخنده خودش عامل فتنه بوده الان خودش میره عروسی

برای عروسی برادر شوهرت زندگی خودت خراب نکن عروسی چن ساعت میگذر میره اما زندگی جریان داررررد

دیروزه چندبار گفتم من دیگه باهات زندگی نمیکنم خستم کردی بیچارم کردی عصبانی شد کلی فحشم داد و منو زد

منم قهر کردم باهاش ولی نریم مراسم اول از همه اون جاریم میخنده خودش عامل فتنه بوده الان خودش میره عرو ...

ببین اگه بری هم برات زهرمار میشه ..کلا نرو با یه بهونه ابرومندانه قال قضیه رو بکن