2777
2789

موهامو میزنم میگه راستش اصلا موی بلند ب تو نمیاد

موهام بلند میشه ذوق میکنم میگه اها الان خوب شد کوتاه ب تو نمیاد

با یه پسری اشنا شدم خریت کردم بهش گفتم با مادرش اومد دیدش. گفت خیلی خوبه مث داداشم میمونه براش

دو ماه گذشت ما بحثمون شد من صدام رفت بالا پشت نلفن ایشون شنید بدبخت شد شمر!!! هرچی صفت بد بود بهش نسبت داد بعدم با تهدید که ب بابات مبگم و این بیاد خاستگاریت من ادم حسابش نمیکنم جدامون کرد

امروووووووووووووز

رفتم باشگاه یوگا برای اسکولیوز ( انحراف ستون فقرات) که بهتر بشه

مربی پرسید مادرزادیه؟؟ مامانم کفت اره

مربی گفت خب فقط میشه جلو پیشرفتشو گرفت

اومدیم خونه گفتم من میخام خوب بشم نه که همین بمونه و پیشرفت نکنه

مامانم گفت من اونجا اینجوری گفتم! مال تو مادرزادی نیست!!!!!

کارد بزنی خونم در نمیاد!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واخب مادرزادی باشه مقصر مامانته؟

نههه

میگم چرا حرفشو عوض میکنه!!!!

اونجا میگه هست

خونه میگه نیسن

موهامو میزنم میگه بلند بود زشت بود

بلند میشه میگه کوتاه زشت بود

دمپمی حرف میزنه اصلا نمیشه رو حرفش حساب کرد 

عزیزم یه نصیحت خواهرانه

یه ذره سعی کنین از همین جوانی سعه صدر تون ببرین بالا 

مامانتون حرفاشون خیلی رواهصاب نیس ولی شما کمی حساس شدین

باید بگم واقعیت جامعه همینه توی اجتماع مدرسه بعدا سرکار بعدا همسر و بچه و ....یکم باید تعامل با اطرافتون رو بالا ببرین.😘😘😘قربونت بشم ناراحت نشی ها خواستم راهنماییت کنم

همسرم صدام میزنه:گل بانو👉این امضای قبلیم بود....همسرم صدام میزد گل بانو‌ ولی از مامانم یاد گرفته بود.مامانم همیشه صدام میزدن گل بانو....وقتی مامانم یکدفعه ای تنهام گذاشت و آسمونی شد به شوهرم گفتم دیگه صدام نزن گل بانو....مامانم گل بانوشو با خودش برد زیر خاک😔
امروووووووووووووزرفتم باشگاه یوگا برای اسکولیوز ( انحراف ستون فقرات) که بهتر بشهمربی پرسید مادرزادیه ...

استارتر واقعا ببخشید میدونم به موضوع تاپیکت ربطی نداره، منم انحراف ستون فقرات دارم ولی از طریق غربالگری فهمیدم الان نمیدونم مادر زادیه یا نه ، بعد برای من خودمم متوجه ام که در ظاهر هم انگار این انحراف هست 

شما از کجا متوجه شدی؟ رفتی باشگاه بهتون تمرینم داد ؟ یا بعد این ماجرا هیچی به هیچی ؟

یه روز خوب میاد.
عزیزم یه نصیحت خواهرانهیه ذره سعی کنین از همین جوانی سعه صدر تون ببرین بالا مامانتون حرفاشون خیلی رو ...

خب اخه ادم رو حساب حرف که از زبان یه ادم بالغ در میاد تصمیم میگیره

برای چی ب مربی باشگاه گفته مشکل من مادرزادیه وقتی نیست!!!

پسر بدبخت تا با من بحثش شد مامانم هرچی تونست گفت و جدامون کرد...مگه میشه با یه دعوا طرفو قضاوت کرد

شاید مقصر من بودم..شاید اگه بزرگتری میکرد بجای جدایی انداختن اشتیمون میداد ما زندگی خوبی میساختیم.. اصلا بیچاره نمیخاست از من جدا بشه انگشتر خریده بود..

مامانم اصلا حرفاش یکی نیست.. مث هوای بهار میمونه

که متاسفانه داره با این اخلاقش الان و آینده منو خراب میکنه

نهههمیگم چرا حرفشو عوض میکنه!!!!اونجا میگه هستخونه میگه نیسنموهامو میزنم میگه بلند بود زشت بودبلند م ...

خب موی بلند دوست داره حرفش دوتا نیست😄😄

شما هم بگو من خودم‌موی کوتاه دوست دارم.

سخت نگیر. یکم زود عصباتی میشی. بهانه ها الکی ک دختر من میگیره دقیقا همونطوری😐

من تاپیکا ک‌از ماماناشون شاکی اند رو زیاد نگاه میکنم ک اگ رفتارشون شبیه من بود خودمو تغییر بدم. ولی بخدا مامانت مشکلی نداشت اصلا

استارتر واقعا ببخشید میدونم به موضوع تاپیکت ربطی نداره، منم انحراف ستون فقرات دارم ولی از طریق غربال ...

نه بابا اصلا نمیرم دیگه باشگاه تو یوتیوب تمرین زیاده. پارسال تمرین میکردم یه کوچولو بهتر شد.. گفتم برم باشگاه رو برنامه کار کنم اونم مامانم خرابش کرد

من از کج وایستادنم و هم راستا نبودن شونه هام مشخص شد

در ظاهر معلومه کلا

خب اخه ادم رو حساب حرف که از زبان یه ادم بالغ در میاد تصمیم میگیرهبرای چی ب مربی باشگاه گفته مشکل من ...

دلیل بحث ش چی بود خب؟

اگ بحث معمولی بوده خب حق داری ولی اگر توهین بهت کرده یا بی احترامی شده یا هرچی حق با مامانته.مامانت نگرانی مادرانه داره دیگه

ببین مامان منم عین مامان تو بود بااین تفاوت که مامان همش میگفت تو زشتی 😑 درصورتی که من از مادرم تو دل برو تر و بهترم ولی همش منو سرکوب میکرد مثلا موهام بلند بود و پر مامتنم میگفت عین پشم گوسفنده در صورتی که موهای مامانم کم پشت و نازکه من بروش نمیاوردم و فقط حرص میخوردم یا مثلا میگفت دماغت بزرگه من ۶ بار زیر تیغ جراحی رفتم!!!!!!!بخاطر تخریب های مادرم!! همه تو کف استایل و قیافه من اونوقت مامانم اینطوری رفتار میکرد و همش منو سرکوب میکرد مثلا میرفتیم چیزی انتخاب کنیم مغز منو سوراخ میکرد که حتما چیزی که من میگم و باید برداری و نمیزاشت دل بخواهمو انتخاب کنم بعدش میرفت همونی که من دوست داشتمو برای خودش میخرید😐 بعدم به من میگفت بی سلیقه ای هر چی میگفتم تو گفتی قبول نمیکرد میگفت نهههه من کی گفتم 😭😭😭 آخر یه روز هیستریک شدم به قدری خودمو کتک زدممم بقدری گریه کردم و آخر بهش گفتم تو حسودی چون عقده ای هستی با من این رفتار و داری موهات عین دم موش میمونه دماغت مثل جغده خط چشم میزنی انگار عن مالیدن دورش 😑 ولی من بروت نمیارم توام عقده ای بازی در میاری دلت میخواد من خودمو بکشم؟؟ کور خوندی بعد از اونم هی مدام ازش ایراد میگرفتم و دیگه جایی باهاش نرفتم و نظری ازش نپرسیدم الان آدم شده بخدا نمیدونم چشونه انگار مادر نیستن 

خب موی بلند دوست داره حرفش دوتا نیست😄😄شما هم بگو من خودم‌موی کوتاه دوست دارم.سخت نگیر. یکم زود عصب ...

خب کوتاه میکنم میگه بلند زشت بود بهت نمیومد😐

عزیزم مگه الکیه یه حرفی ادم بزنه بره

مربی قراره تمرین بده برای درمان من

مامانم واقعیت رو نگفته!!!!

چیز کوچیکیه؟؟

من از موهام و رابطمو که خراب کرد و ب ظاهر خیلی کوچیک و بی اهمیت بود شروع کردم توضیح دادم 

ولی واقعا مشکل جسمی که قراره درمان بشه میاد میگه مادرزادی هست درحالی که نیست خیلی حرفه!!!

با همین حرف مربی گفت درمان پذیر نیست!!!!!

بعضی مادرا بلانسبت شما فک میکنن ازادن هرچی میخان بگن هرکاری میخان بکنن بچه هاشونم که حالا زیاد مهم نیس با این رفتار چی سرشون میاد

خب اخه ادم رو حساب حرف که از زبان یه ادم بالغ در میاد تصمیم میگیرهبرای چی ب مربی باشگاه گفته مشکل من ...

ببخشید ولی من نگفتم مامان شما که چیزی نگفتن چرا دیگه با حرفاشون شما اذیت میشین و باید بهشون بگین این چیزا رو 

ولی من که با مامانتون نمیتونم حرف بزنم چون دارم با شما خرف میزنم میگم تو جامعه و هر جایی برین همه مدل ادمی هستن ما باید یاد بگیریم طرز تعامل باافراد مختلف

مثلا شما دیگه تجربه شد براتون چون مادرتون حساسن بعدا حواستون رو برای برخوردایی که با نامزدتون دارین حواستون رو جمع کنین

یا مثلا تجربه شد یه جاهای رو تنها برین و خودتون صحبت کنین نه اینکه به مامانتون واگذار کنین

یا کلا چه چیزایی روبا مامانتون درمیون بذارین و چه چیزایی رو نه

اینا همش تجربه س

من میگم یکم زندگی رو شل تر بگیر که بهت سخت نگذره و گرنه همه افراد در هرصورت به یه نوعی رو اعصاب ادمن چون هممون یه مدل نیستیم.

یه چیز جالب بگم که برسی به سن مامانت میبینی داری کم کم همون رفتادای سم مامانتو مو به مو انجام میدی😅

همسرم صدام میزنه:گل بانو👉این امضای قبلیم بود....همسرم صدام میزد گل بانو‌ ولی از مامانم یاد گرفته بود.مامانم همیشه صدام میزدن گل بانو....وقتی مامانم یکدفعه ای تنهام گذاشت و آسمونی شد به شوهرم گفتم دیگه صدام نزن گل بانو....مامانم گل بانوشو با خودش برد زیر خاک😔
دلیل بحث ش چی بود خب؟اگ بحث معمولی بوده خب حق داری ولی اگر توهین بهت کرده یا بی احترامی شده یا هرچی ...

من خاستگار قبلیم دوست این آقا بوده

خاستگار که نه.. ازم خوشش میومد

پیام داد پشت سرش ب من بد گفت

پشت منم ب اون بد گفت

مارو انداخت ب جون هم!!!

مامانمم که قربونش برم از وسط ماجرا تکون نمیخوره

فک کرده طاق آسمون باز شده من افتادم

هی گفتم بابا این دو ب هم زنه..ب اون بیچاره هم پشت من حرف زده

ول نکرد که نکرد...

ببین مامان منم عین مامان تو بود بااین تفاوت که مامان همش میگفت تو زشتی 😑 درصورتی که من از مادرم تو ...

اینم بگم که موهامو کوتاه کردم گفت شبیه بوقلمون شدی😐😐😐 بعد گفت رنگ کن چیه خسته کننده یکنواخت رنگ کردم گف بهت نمیاد مشکی کن مشکی کردم باز گفت مشکی خیلی چیپه😑وای تعریف میکنم تن و بدنم میلرزه ولی یبار برا همیشه جلوشو گرفتم و عین خودش باهاش رفتار کردم الان اون دیونه شده از دستم