2777
2789
عنوان

قطع شیر شب چالش اول بیایین بگم

94 بازدید | 13 پست

پسرم هشت ماهشه دکتر گفته بود از ۶ قطع کن نکردم

پسرم هر نیم ساعت بیدار میشد گریه میکرد بش سینه میدادم اروم میشد میخابید

الان با تجربه خودم شیر نمیدم چهار ساعت

روز سومه اومدم تجربمو بگم البته تجربه شخصیه شاید بدرد هرکسی نخوره و در چالش های روز بعد بازم میام تجربمو میگم دنبال کنید تاپیک هامو.

ببینید من دو هفته تلاش کردم ولی ناامید بودم ونمیشد قطع کرد دلم ب حالش میسوخت گریه میکرد و در نتیجه شیر میدادم یه مدت بعد فهمیدم این اصلا شیر نمیخاد فقط میخاد بفهمه من کنارشم و اروم بشه

میگفتن بده باباش بگردونه بویه تورو حس نکنه بخابه ولی نمیخابید بچه مدام جیغ

یا میگفتن برش ندار بذار جیغ بزنه بخابه ولی گلوش خشک میشد از بس جیغ و گریه

حالا من چیکار کردم. اولا جدی تصمیم گرفتم شیر ندم ۱۱ شب سیره سیر میشه و میخابه

روز اول طبق عادت هر نیم ساعت بیدار میشد من یه سی ثانیه اجازه میدادم گریه کنه 

بعد برش میداشتم سرشو میذاشتم رو شونم و راه میرفتم و بلند لالایی میخوندم..

دیدم فایده نداره همش گریه

چراغو روشن کردم ی دقیقه که منو ببینه. ( چراغ روشن نکنید باید بفهمه شبه و بخابه) منو ک دید یکم چشماش اذیت شد از نور و دوباره رو شونم خابید

روز اول کلا لالایی با صدای بلند خوندم

روز دوم هر بساعت بیدار شد و دوباره لالایی ملایم و یبار چراغ روشن کردم

روز سوم یساعت و نیم بیدار شد و لالایی اروم خوندم براش و طبق روال سرش رو شونم و راه میرم

البته بگم تا اینجا سه روزه و منتا ساعت ۳ شیر نمیدم

نخاستم یهویی قطع کنم

.....

بگم که من تا چهار صبح نمیخابم و این بیخابی اول و اخر چه قطع کنم چه قطع نکنم رو داشتم

چون قطع نکرده بودمم تا صبح ده بار بیدار میشدم

گفتم قطع کنم لاقل چهارساعت بدون شیر بخابه منم بخابم

پس تحمل کنید این بیخابی رو یه اسپرسو بخورید اگر نمیتونید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در مورد بچه که شیر مادر میخوره سختتره ولی برا شیر خشکیا خیلی راحتتره.من شیشه رو پر اب نیکردم میذلشتم بالاسرش بیدار که میشد میدادم دستش.دو تا میک میزد مینداخت کنار و میخوابید.خیلی راحت بود

همون دردسرا رو داره که

خب باید عادت شیر خوردن در شب رو از دست بده و این دو هفته یا کمتر یا بیشتر طول میکشه. دکتر گفت ضررداره اصلا شیر نده شبا

خودمم کلافه میشم شبا انشالا که بتونه بدون شیر و بغل بخابه

در مورد بچه که شیر مادر میخوره سختتره ولی برا شیر خشکیا خیلی راحتتره.من شیشه رو پر اب نیکردم میذلشتم ...

بچه من اصلا شیشه شیر و پستونک نخورد. اصلااااا 

اب رو هم با قطره چکان بهش میدم روزا

خب باید عادت شیر خوردن در شب رو از دست بده و این دو هفته یا کمتر یا بیشتر طول میکشه. دکتر گفت ضرردار ...

واسه من دوبار بیدار میشه شیر خشکیه ،میخوره و میخوابه 

کاش عادت پستونک داشت خیلی راحتتر بودی 

واسه من دوبار بیدار میشه شیر خشکیه ،میخوره و میخوابه کاش عادت پستونک داشت خیلی راحتتر بودی

بخدا

الان شیرمم کم شده شیر خشک رو هم با قطره چکان بهش میدم هر مدل شیشه شیری گرفتم نخورد هر مدل پستونک نخورد

هعی گفتن محکم بذار تو دهنش بمونه بمکه یاد بگیره ولی این نگه میداشتم عوق میزد کلا نشد هرکاری کردم

بخداالان شیرمم کم شده شیر خشک رو هم با قطره چکان بهش میدم هر مدل شیشه شیری گرفتم نخورد هر مدل پستونک ...

بعضی بچه ها خودشون بدن 

ببین گلم نمیتونی آبذمیوه یا شربت شیرین تو شیشه بریزی شاید شیرین بود خوشش اومد 

بعضی بچه ها خودشون بدن ببین گلم نمیتونی آبذمیوه یا شربت شیرین تو شیشه بریزی شاید شیرین بود خوشش اومد

چرا خواهری دادم بهش بازم نخورد اب قند ابمیوه هرچی فک کنی نمیخوره دیگه ولش کردم لیوان یادش میدم با لیوان ی کوچولو میخوره اب. 

بگم که من تا چهار صبح نمیخابم و این بیخابی اول و اخر چه قطع کنم چه قطع نکنم رو داشتمچون قطع نکرده بو ...

شما که شیر می دی نباید قهوه بخوری عززم

در سرم جنگهای بسیاری ست و تنها کشته اش منم...:)