2777
2789

مثلا کلا آدم ترسویی نیستم اما مثلا یکی یه حرفی میزنه واقعا نمیدونم بگم چی کلا هیچی به ذهنم نمیرسه مثلا حالا خدا نکنه ک حالا یکی بیوفته دنبالم واقعا پاهام بی جون میشه و جدا و جدا نمیتونم راه برم باید بشینم از زانو ب بعد بی حس میشم نمیدونم شایدم میترسم ولی خب کلا احساس نا امنی شدید میکنم باید چیکاد کنم توی بقیه موقعیت ها هم همیشه اینجوریم کلا نمیدونم باید بگم چی توی ذهنم خیلی حاضر جوابم اما هیچ وقت سر زبون نمیارم باید چیکار کنم 

سلام سلام اول از همه بگم ک‌ کاربری قبلی ترکید  (از سال ۹۹ اینجام نگو جدیدی) و اینکه ۳ نفر اداره میکنن این کاربری رو ۱_دختر تازه عروس👰‍♀️۲_دختر درس خون👩‍🎓۳_فارغ از عالم ن درس میخونه ن شوهر میکنه کلا خودشم نمیدونه با خودش چند چنده. بچه ها باهم جر و بحث نکنید افراد زیادی توی این سایتن و هرکدوم نظر خاص خودشونو دارن. اگه هم ما با شما بحث کردیم ک نمیکنیم دیگه اشکال نداره شما بیخیال بشید چون ک ما راس میگیم😂
محل سگ نده. چیزی بگی که بدتره

خوب محل نمیدم اما وقتی یکی بیوفته دنبالم نمیتونم راه برم واقعا فقط باید بشینم اصلا پاهام راه نمیاد واقعا

سلام سلام اول از همه بگم ک‌ کاربری قبلی ترکید  (از سال ۹۹ اینجام نگو جدیدی) و اینکه ۳ نفر اداره میکنن این کاربری رو ۱_دختر تازه عروس👰‍♀️۲_دختر درس خون👩‍🎓۳_فارغ از عالم ن درس میخونه ن شوهر میکنه کلا خودشم نمیدونه با خودش چند چنده. بچه ها باهم جر و بحث نکنید افراد زیادی توی این سایتن و هرکدوم نظر خاص خودشونو دارن. اگه هم ما با شما بحث کردیم ک نمیکنیم دیگه اشکال نداره شما بیخیال بشید چون ک ما راس میگیم😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتو بزن به نشنیدن اصلا توجه نکن عادی راه برو نگاهش نکن 

منم عادی رفتار میکنم ولی اگه حرفش بد باشه جوابشو میدم بعد میرم

خواهرم تا یکی بهش پیشنهاد بده تو خیابون یا تیکه بندازه شروع میکنه به دویدن طرف میبینه اینجوریه خودش میره🤣🤣

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

خودتو بزن به نشنیدن اصلا توجه نکن عادی راه برو نگاهش نکن منم عادی رفتار میکنم ولی اگه حرفش بد باشه ج ...

یعنی خودمو بزنم به خل و چلی؟😂

یعنی خودمو بزنم به خل و چلی؟😂

نه بابا خواهرم خودشو میزنه به خل و چلی طرف بدش میاو

من سلیطه بازی درمیارم 

توام برگرد سلیطه بازی دربیار خودش می‌ترسه میره مردم ایرانم که عاشق دعوا هستن کافیه به یکی بگی مزاحمت شده میریزن سرش😂

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

نه بابا خواهرم خودشو میزنه به خل و چلی طرف بدش میاومن سلیطه بازی درمیارم توام برگرد سلیطه بازی دربیا ...

😂😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️