2777
2789
عنوان

در راستای بوی غذای همسایه

| مشاهده متن کامل بحث + 5843 بازدید | 152 پست
کلا ملتی هستیم از بقیه توقع داریماین خانم باردار که همسایه اسی بودچند وقت دیگه هم توقع داره تو مدرسه ...

تو اون تاپیکم گفتم 

کم مونده همسایه ها سفره ناهارشامشون تو خونه های ما پهن شه

بعضی ها درک از گرونی و تورم ندارن

تو لهجه مسخره میکنی؟!.... من به تک تک اقوام ایرانی ...کرد ...لر...فارس...بلوچ...عرب و...افتخار میکنم❤️به گویش ها و لهجه هاشون ...اصلا عشق میکنم وقتی کسی با لهجه محلی خودش حرف میزنه...نمیفهمم چی میگه ولی از شنیدنش لذت میبرم... من...به فرهنگ و سنت های درستشون احترام میزارم...تو مسخره میکنی💔ما مثل هم نیستیم😏

میرفتم توی خونه اما طاقتم نمی‌آمد ضعف کرده بودم امدم تو حیاط زیر دیوار خونشون بو میکشیدم حتی اشکم در ...

عزیزم درک میکنم منم مادر شوهرم پایین خونه ما بود یه بار نگفت چیزی دوس داری یا نه ؟؟مادر خودمم دوره از من ....من اش دوس داشتم با قورمه سبزی همیشه میپختم ولی همیشه دوس داشتم یکی برام بپزه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو اون تاپیکم گفتم کم مونده همسایه ها سفره ناهارشامشون تو خونه های ما پهن شهبعضی ها درک از گرونی و ت ...

والااا

اصلا مسئله اینه خوده طرف به فکر نبوده 

بدون توجه به اقتصاد و.... بچه دار شده 

حالا از بقیه توقع درک شدن و مراعات دارن

لامصبا شما خودتون مراعات خودتونو نکردین بقیه بکنن؟ 😐😐😐😐

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

با همین جمله که گرونیه وجدان خودمونو آروم نکنیم گرونیه ولی یه پیاله که می‌تونست بده نمیتونست؟من خودم ...

این چیزا که شما میگی واسه وقتیکه امکانات نبود 

اینا خیلی راحت میتونستن از بیرون غذا بخرن تا اینکه به بوی غذا همسایه گیر بدن

فقط نمیخواستند دست تو جیب کنن

تو لهجه مسخره میکنی؟!.... من به تک تک اقوام ایرانی ...کرد ...لر...فارس...بلوچ...عرب و...افتخار میکنم❤️به گویش ها و لهجه هاشون ...اصلا عشق میکنم وقتی کسی با لهجه محلی خودش حرف میزنه...نمیفهمم چی میگه ولی از شنیدنش لذت میبرم... من...به فرهنگ و سنت های درستشون احترام میزارم...تو مسخره میکنی💔ما مثل هم نیستیم😏

والااااصلا مسئله اینه خوده طرف به فکر نبوده بدون توجه به اقتصاد و.... بچه دار شده حالا از بقیه توقع ...

همووون بعد انقدر شعور نداره بگه من بی عرضم دو قاشق خورش بده میگه غذا نپز برا بچه هات😐

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

داشت روانیم می‌کرد منو همسرم هیچکدوم تابحال برای یه سیخ کبریت نرفته بودیم در خونه کسی برای همسرم وحشتناک سخت بود اما رفت و گفته بود همسایه همسرم خیلی هوس کرده اگه شده در حد چند قاشق براش ببرم اون بنده خدا هم گفته بود تموم شده اما شب باز حس کردم بوی غذاش اومد انگار گرم کرده بود شایدم من حساس شده بودم وخیالاتی خلاصه اینقد همسرم غصه خورد که گفتم دیگه دلم نمیخواد اما دروغ گفتم همسرم منو آورد خونه مادرم شهر خودمون گفت اینجا شما اشپزی میکنید شاید بخوره مامانم بارها برام قورمه سبزی درست کرد اما هیچ کدوم اون بو نشد هوس من تا اخر زایمانم نخوابید اینقد همه ی فامیل و خانواده همسرم وقتی این موضوع رو فهمیدن از کار اون همسایه تعجب کردن همشون میگفتن ما اگه زن باردار تو محل باشه شده درحد دوقاشق میبریم براش من این حرفو تو مجردی هم می‌شنیدم اما هیچ وقت عمق کارو درک نمیکردم

این چیزا که شما میگی واسه وقتیکه امکانات نبود اینا خیلی راحت میتونستن از بیرون غذا بخرن تا اینکه به ...

عزیزم باردار بودی تا حالا؟

من خودم باردار بودم همسایه غذا می پخت هر چقدر همسرم می‌خرید فایده نداشت چون فقط دلم اون غذایی که بوش نیومد و میخاس حالا هی بگید از رستوران میخرید

همووون بعد انقدر شعور نداره بگه من بی عرضم دو قاشق خورش بده میگه غذا نپز برا بچه هات😐

😁🤣ملت عجیبی شدیم

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

داشت روانیم می‌کرد منو همسرم هیچکدوم تابحال برای یه سیخ کبریت نرفته بودیم در خونه کسی برای همسرم وحش ...

چقدر چسونه واویلا بازی دراوردی کل فامیلتو خبردار کردی ب

ک بهت چندتا قاشق قرمه سبزی ندادن خدایی چجور روت شد بری شهر دیگ بعد به همه فامیل بگی همسایم خورش نداده!!!

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

سرتونو درد نیارم تا اخر زایمانم هرکس منو دعوت کرد قرمه سبزی می‌پخت اما هیچ کدوم اون نشد من دیگه هیچ وقت هیچی هوس نکردم حتی توی بارداری دوم اما اون ویار قرمه سبزی هنوز باهامه بعد ۱۵ سال وقتی یادش میفتم ته دلم خالی میشه بوش هنوز توی سرمه.زایمان زود رس پیدا کردم و همه میگفتن ویارت برطرف نشده سرهمونه.و جالبه پسرم عاشق قرمه سبزی هست .

دوستان بخدا حتی اگه غذاتون کمم باشه دوقاشق از خورش بدون گوشت و برنج هیچی ازتون کم نمیکنه اما شاید مرهم یه ویار باشه. شاید خیلیا این حد ویار تجربه نکنن پس لطفا درک کنید

نه عزیزم چرا خندم بگیره اینو ی شانس میدونم برای خودم حاضرم خودم حتی شده گشنه بمونم یا نون خالی بخورم ...

شنیدی میگن چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است !

عزیزم

انفاق اونی نیست که از شکم خودتو خانوادت بزنی

خودت کمتر بخوری یا نون بخوری بعد بدی یکی دیگه بخوره 

اول باید خودتو سیر کنی 

خانوادتو سیر کنی 

انفاق اونه که اگر خودتو و خانوادت نیاز نداشتی و اضافه بود 

حتما اضافه باشه

اونوقت مقدار اضافی رو انفاق کنی به دیگران!

استارتر اون تاپیک واضح داره میگه اضافه ندارم! 

غذای بچه هامه

از شکم بچه هاش بزنه بده زن همسایه؟!

اتفاااقا باردار بودم و بچه دارمخیللی هوس میکردم یا مامانم درست میکرد یا همسرم از بیرون میگرفت تموم م ...

دقیقا یادش بخیر یه بار مهمونی بودیم من اصلا سبزی نمیخورم بهم گفت فلان سبزیارو نخور همشو من میخوام من تعجب کردم حامله هم باشی انقدر نباید رک باشی