2777
2789
عنوان

در راستای بوی غذای همسایه

| مشاهده متن کامل بحث + 5844 بازدید | 152 پست
اره دیگ همه پروووو متعصب طلبکار

دقیقا 🤦‍♀️

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم وقتی حامله بودم خونه مادرشوهرم بودم هیچوقت هوس هیچی رو نکردم اما عمه شوهرم داشت پرتقال میخورد نزدیک بود بمیرم برای اون پرتقال روم نشد چیزی بگم نشستم تا آخر نگاش کردم که خورد دست بردم یه پرتقال برداشتم شانس من داخلش گندیده بود روم نشد دیگه بردارم کسیم نگفت بردار 

همون شب ساعت یک شب برگشتم خونه سه کیلو پرتقال خریدم دقیقا مثل همون حالت عمه که میخورد نشستم خوردم تا یکم دلم آروم گرفت 

اللهم صلی علی محمد و آل محمد
عزیزم باردار بودی تا حالا؟من خودم باردار بودم همسایه غذا می پخت هر چقدر همسرم می‌خرید فایده نداشت چو ...

نه نبودم

ولی کعنی جمله نداشتن رو خوب مفهمم

بنده خدا میگه غذا به اندازه خانواده خودمه

غذای بچه هامه!

از شکم بچه های خودش بزنه بده به زنه همسایه؟!

شما بگو به اندازه یه قاشق کمک کنه

خب همون یه قاشقم سهم بچه های خودشه

وقتی میگه غذا ندارم که بدم

یعنی نداره

تو لهجه مسخره میکنی؟!.... من به تک تک اقوام ایرانی ...کرد ...لر...فارس...بلوچ...عرب و...افتخار میکنم❤️به گویش ها و لهجه هاشون ...اصلا عشق میکنم وقتی کسی با لهجه محلی خودش حرف میزنه...نمیفهمم چی میگه ولی از شنیدنش لذت میبرم... من...به فرهنگ و سنت های درستشون احترام میزارم...تو مسخره میکنی💔ما مثل هم نیستیم😏

اتفاااقا باردار بودم و بچه دارمخیللی هوس میکردم یا مامانم درست میکرد یا همسرم از بیرون میگرفت تموم م ...

کاش بهتر توصیف کنی همه حاملگی مثل هم نیست من بارداری دوم کنار خانواده بودم از روز اول از هیچی بدم نیامد و هیچی هوس نکردم یه آدم توی ۲تا بارداری اینقد متفاوته بعد دوتا آدم که فرقشان بیشتره

نه نبودمولی کعنی جمله نداشتن رو خوب مفهممبنده خدا میگه غذا به اندازه خانواده خودمهغذای بچه هامه!از ش ...

این خانم تک تک حرفاش نشون از سنگدل بودنش داشت که داشت همه رو توجیه میکرد

هی میگفت بچشون چیزی میشه میندازن گردن من یه کلمه نگفت خدا نکنه آنقدر راحت از این حرف میزد که بچه چیزش بشه  و اینکه یه امشبو می‌تونست ب بچه هایش یاد بده که شکم پرست نباشن و یه جاهایی باید بخشنده باشن که نتونست...

عزیزم به تاپیک توجه نداشتید ؟ استارتر بنده خدا گفته بود گوشت نداشتم !!

خوب گوشت نمیذاشت خانم باردار که قرار نیست گوشت بدنشون از خونه همسایه تامین کنه می‌پرسید اگه هوس کرده یه ماست خوری می‌برد میگفت همین بود اما فک کردم شاید هوس کردین

دقیقا یادش بخیر یه بار مهمونی بودیم من اصلا سبزی نمیخورم بهم گفت فلان سبزیارو نخور همشو من میخوام من ...

والا از خودشون درمیان بعضیا😅

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

این خانم تک تک حرفاش نشون از سنگدل بودنش داشت که داشت همه رو توجیه میکردهی میگفت بچشون چیزی میشه مین ...

Ok

متاسفم ولی حرفای شما اصلا برای من قانع کننده نیست

تو لهجه مسخره میکنی؟!.... من به تک تک اقوام ایرانی ...کرد ...لر...فارس...بلوچ...عرب و...افتخار میکنم❤️به گویش ها و لهجه هاشون ...اصلا عشق میکنم وقتی کسی با لهجه محلی خودش حرف میزنه...نمیفهمم چی میگه ولی از شنیدنش لذت میبرم... من...به فرهنگ و سنت های درستشون احترام میزارم...تو مسخره میکنی💔ما مثل هم نیستیم😏

کاش بهتر توصیف کنی همه حاملگی مثل هم نیست من بارداری دوم کنار خانواده بودم از روز اول از هیچی بدم نی ...

کلا هیچیی در خونه همسایه رفتنو توجیه نمیکنه 

بیشعوری ب بارداری ربط نداره...

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بی رحمانه چیه مگه عهد بوقه خب هوس کرد از بیرون بخرهیعنی شوهر این خانوم تا حالا اسم رستوران ، کترینگ ...

وای خدا چرا فک میکنید ویار یعنی فقط گرسنگی برا خوردن غذا؟؟؟؟بابا اون بویی که همسایه راه انداخته هیچ رستورانی نداره حتی همون همسایه دوباره درست کنه اون بو نمیشه

شنیدی میگن چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است !عزیزمانفاق اونی نیست که از شکم خودتو خانوادت بزن ...

اگه امیر المومنینمون علیه پس باید بدونیم  علی یکی در خونش میومد ناامید ردش نمی‌کرد عزیزم علی امیرالمومنین بود میتونس بهترین غذا هارو بخوره ولی انفاق میکرد من ادعایی ندارم ولی اگه علیو قبول دارم اسلامو قبول دارم اینم قبول دارم خدایی که قدرت و توان ب من و همسرم داده و نعمتشو بر من ارزانی داشته تا بتونم غذا درس کنم و هنری داده تا اینقدر خوب آشپزی کنم که بوش بپیچه همون خدا بندشو فرستاده در خونم پس من نمیتونم بی تفاوت باشم و از کنارش رد بشم بعدشم اون غذا از گلوم پایین نمیره دوست عزیز شاید این یک امتحان الهیه از این نظر نگاه کنیم بهش من باشم میگم خدایا من این غذارو که سهم خودم و بچم بود دادم در راه خودت در عوض تو هم آینده بچه هامو روشن کن شاید بخاطر همین مسئله ی بلایی از سر خانواده ب خیر گذشت 

حسبی الله