2821
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 55 پست
عزیزم مگه فقط ازدواج کردن مهمه؟نوع ازدواج و کیفیتش خیلی مهم تره ،این تاپیکایی ک اینجا هست پس برا کیا ...

همون نوع و کیفیت و معیارها رو اصلا خیلیا بهش توجه نمیکنن و فقط میخوان ازدواح کنند ..

الان مگه تو سنت بالاست که ازش ضربه خوردی ؟ والا من هرچی ازدواج پایین ۲۵ دیدم فقط بدبختی بوده و پایا ...

بله ۳۲ ام  هیچ ذوقی ندارم واسه ادامه زندگی .هرچیزی ب وقتش قشنگه زمانی ک ذوق و انرژی شو داری

من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی هرکی دوست نشه سنتی ازدواج کنه مشکل دارن

به نظرم دوستی و سنتی خیلی تفاوتی نداره مهم اینه که آگاهانه باشه نه اونقد عشق ادمو کور کنه ک بدیای طرفو نبینی نه اونقد سنتی که نتونی طرف رو کامل بشناسی

اتفاقا سی به بالا ازدواجها موفق تره من خیلی دیدم

هیییی خواهر ..من بی نصیبم 💔

من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭

الان مگه تو سنت بالاست که ازش ضربه خوردی ؟ والا من هرچی ازدواج پایین ۲۵ دیدم فقط بدبختی بوده و پایا ...

دقیقا من خودم بعد ۳۰ ازدواج کردم خداروشکر خیلی بهتره زندگیمون نسبت به دوستا یا فامیلامون که زیر ۳۰ ازدواج کردن چندین نفرشون طلاق گرفتن تا سن ازدواج من یکیشم خواهر خودم  

بله ۳۲ ام هیچ ذوقی ندارم واسه ادامه زندگی .هرچیزی ب وقتش قشنگه زمانی ک ذوق و انرژی شو داری

ببین ۳۲ سن بالایی نیست که میگی هیچ انگیزه و ذوقی ندارم کاری رو شروع کن دوست داری باید یه هدف واسه خودت تعیین کنی چرا فکر مکنی چون سنت اینه حق هیچکاری رو نداری؟

دقیقا من خودم بعد ۳۰ ازدواج کردم خداروشکر خیلی بهتره زندگیمون نسبت به دوستا یا فامیلامون که زیر ۳۰ ا ...

خب یعنی الان تو از زندگیت راضی ؟ خداروشکر بالاخره یکی و دیدم زندگی خوبی داره بخدا همه ناله میکنن

بله ۳۲ ام هیچ ذوقی ندارم واسه ادامه زندگی .هرچیزی ب وقتش قشنگه زمانی ک ذوق و انرژی شو داری

والا من خیلیم ذوق دارم همیشه حتی یه چیز کوچولو هم خریده باشم همش برام لذته ....تو باید روحیه اتو درست کنی شکرگذار باشی تا حال دلت خوب بشه 

خب یعنی الان تو از زندگیت راضی ؟ خداروشکر بالاخره یکی و دیدم زندگی خوبی داره بخدا همه ناله میکنن

آره بخدا خیلی راضیم هرلحظه هم خداروشکر میکنم تو سن کم ازدواج نکردم ......هرلحظه ی زندگیمون لذت داره برام وبه هرچی فکر میکنم خوشحالم میکنه ...تو مجردی اصلا اینجوری نبود متاهلی برام خیلی خوب شد گوش شیطون کر

چقدر خوببب خوشبخت باشی من که خوشحالم از همچین اتفاق نادری

قربونت عزیزم...انشاءالله شمام خوشبخت وعاقبت بخیر شین...معجزه خداس برام بعد ۳۰ سالگی ...خداروصدهزار مرتبه شکر ....فکر میکردم دیگه ازدواج نمیکنم بچه دارم نمیشم ...اما خدا خواست شد الحمدالله

قربونت عزیزم...انشاءالله شمام خوشبخت وعاقبت بخیر شین...معجزه خداس برام بعد ۳۰ سالگی ...خداروصدهزار م ...

عزیز دلم ممنونم ولی واقعا یه حس خوب گرفتم چون تو واقعیت میبینم که چقدر زنها اذیت میشن ایشاءلله همیشه خوشبخت باشی❤