2821
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 55 پست
عزیز دلم ممنونم ولی واقعا یه حس خوب گرفتم چون تو واقعیت میبینم که چقدر زنها اذیت میشن ایشاءلله همیشه ...

💖ممنونم گلم....درسته دیگه خیلی کم پیدا میشه زندگیه موفق وهردو راضی باشن بخصوص خانما خیلی تو عذابن هم خانواده ی شوهر هم بجه ننه بودن شوهر هم اوضاع مالی این سه تا رو اکثرا دارن متاسفانه ....

💖ممنونم گلم....درسته دیگه خیلی کم پیدا میشه زندگیه موفق وهردو راضی باشن بخصوص خانما خیلی تو عذابن ه ...

اهوم مخصوصا کتک و بددهنی و توهین به همدیگه به عنوان شریک زندگی اصلا بهم احترام نمیذارن حرمتا رو از بین میبیرن میگم من ازدواج نکردم یه سوال دارم واقعا اونایی تصمیم به ازدواج دارن و فقط نامزدی میکنن خب مگه واسه اشنایی نیست پس چرا بازم تو ازدواج به مشکل برمیخورن و میبینن این ادم همون ادم قبلی نیست؟ یعنی نامزدی و اشنایی بی تاثیره و حتی هیچ فرقی با دیت نمیکنه؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اهوم مخصوصا کتک و بددهنی و توهین به همدیگه به عنوان شریک زندگی اصلا بهم احترام نمیذارن حرمتا رو از ب ...

درسته....میدونی تو نامزدی فقط چیزای کلی رو آدم میتونه بفهمه جزیی ها بعد رفتن زیر یه سقف با زندگی کردن میفهمی متوجه میشی .....مثلا تو نامزدی خسیس بودن یا ولخرج بودن طرف رو متوجه میشی یا وابستگی خانواده بودنشو....تنبل یا زرنگ بودنشو مسئولیت پذیر بودنشو چشم چرون بودن  قهرو بودن مردونگی ومشتی بودن یا بی خیالشو مهم بودن زن وزندگی براش .....رفیق بازی یا اهل زندگی وخانواده دوستیشو ....کاری بودنشو یا بیعار بودنشو ووووو اما بعد رفتن زیر یه سقف خیلی چیزایی که تو زندگی تو خونه ی پدری وتربیت شدنش بوده رو خواهی دید یکیش تمیز بودن یا شلختگی متظم بودن تو کار رفتن یا بی نظم بودن دیر رفتن ....به خانوادت گیر دادن رفت وامد با فک وفامیل وخانواده ها غرغرو بودن یا ریلکس بودن بی احترامی کردن یا احترام وارزش دادن تندخویی یا آروم بودن ....خیلی جیزای دیگه هس بعد ازدواج ادم میفهمه.....من خودم تو ۵ماه آشناییمون کامل متوجه شدم این پسر رفیق باز نیس اهل زندگیه مسئولیت پذیره خانواده دوسته تمرکزش به زندگیشه ومنم واقعا پسندیده ودوستم داره از چشماش دوست داشتنش مشخصه همیشه همه هم میگن یعنی میبینن واقعا ادم اروم وبااخلاقیه ....ولخرجم نبود بجا هس برای من وزندگیمون پسرمون خرج میکنه اما اصلا ولخرجی نداره کاملا مطمئن شدم که زندگیمونو خوب میچرخونه همونم شد واقعا بعد ازدواجم دیگه ریز درشتها هم اومد دستم 😂هم بد داشت هم خوب

درسته....میدونی تو نامزدی فقط چیزای کلی رو آدم میتونه بفهمه جزیی ها بعد رفتن زیر یه سقف با زندگی کرد ...

خب اما بازم بعضیا اینارو متوجه نمیشن بعد میرن تو زندگی مشترک میفهمن من از یکی شنیدم میگفت تا نری زیر یک سقف هیچی از طرف نمیفهمی اون فقط ظاهرشو نشون میده نمونش همین خسیس بودن یا بددهن بود که بعضیا متوجه نمیشن یا بی حوصلگی و... من حس میکنم درصدیش هم بستگی به شناس داره که خیلی از دخترا فکر میکنن اون ادم‌عالیه 

والا من خیلیم ذوق دارم همیشه حتی یه چیز کوچولو هم خریده باشم همش برام لذته ....تو باید روحیه اتو درس ...

خداروشکر ...زندگی من با شما کلی فرق داره ..من بدبختی و سختی نبوده ندیده و نکشیده باشم 💔

من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭

ببین ۳۲ سن بالایی نیست که میگی هیچ انگیزه و ذوقی ندارم کاری رو شروع کن دوست داری باید یه هدف واسه خو ...

شرایط هیچیو ندارم ..ینی حق زندگی رو ازم گرفتن خانواده ام ...💔

من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭

خدا پناهتون باشه وخوشبخت بشین💖🌷

قربونت ...❤❤❤❤🌹

خداروشکر ...زندگی من با شما کلی فرق داره ..من بدبختی و سختی نبوده ندیده و نکشیده باشم 💔

همه تو زندگیون سختی کشیدن عزیزم م مجردیم پدرم بدجوری پدرمو دراورده انقد اذیت میکرد بعد متاهلی دیگه اون نبود همه چی خوب شد

همه تو زندگیون سختی کشیدن عزیزم م مجردیم پدرم بدجوری پدرمو دراورده انقد اذیت میکرد بعد متاهلی دیگه ا ...

قربون دل مهربونت بشم ..خداروشکر متاهل شدی برا خودتت زندگی داری ..انشالله همیشه دلت شاد باشه