2821
2789
عنوان

طبیعیه حسم

70 بازدید | 13 پست

اونایی که زندگیمو نابود کردن جوانیمو ازم گرفتن باعث سفید شدن موهام شدن آرزو دارم توی گور ببینمشون شاید روز مرگشون شیرینی هم پخش کنم نمیدونم اما این حس منه.نگین لطفاً ببخش و فلان چون نمیدونین با من چه کردن نابودم کردن خنده رو ازم گرفتن دنیا بعد آشنایی با اونا برام یه جور دیگه شد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اما من خیلی وقته این حس رو دارم بعد اینکه دیگه دنیا برام زهرمار شد بخاطر اونا

درک می کنم منم ۷ سال درگیر بودم

دچار واپس رانی هم شدی این مدت؟

It is a truth universally acknowledged, that a person in possession of a pile of books, must be in want of more shelves

یعنی چی عزیزم؟

وا پس رانی نتیجه کشمکش های فکری بین ناخودآگاه و نیمه خود آگاه و خود آگاه هست و خودآگاه در نهایت دچار چیزی میشه به اسم ego fatigue و فرد دچار واپس رانی میشه

یعنی اینکه نسبت به همه چیز بی حس میشی و برات مهم نیست در چه شرایطی هستی خنثی میشی

وقتی دچار تنش و اضطراب و وسواس فکری بیش از حد بشی این اتفاق میوفته

It is a truth universally acknowledged, that a person in possession of a pile of books, must be in want of more shelves

الان دیگه تقریباً برام مهم نیست هیچی نه دوست نه فامیل نه ظاهرم نه اطرافم تنها نقطه زندگیم که بهش ب ...

ممکنه دچار روان نژندی و خلأ وجودی بشی مراقب باش

روانشناس یا روانکاو رفتی قبلاً

یعنی چی؟

توضیحش طولانی و مفصله اگه مایل بودی کتاب انسان در جست و جوی معنا از ویکتور فرانکل رو بخون

فایل صوتیش هم هست اگه حوصله خوندن نداری