2821
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 55 پست
یه سریا اجازه اشنایی میدن مقلا حداقل دوماه وقت میذارن ولی نه اینکه ایتقد سریع عقد کنند اونم کمتر دوه ...

همیین خدایی زرتی ازدواج میکنن خانواده هاشون رو من هیچ وفت درک نکردم همین جوری شوهر میدن و میره عین خیالشون نییست

بسپرش به خدا...🌿🤍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

از ازدواج سن کم بدم میاد زیاد افتخار نداره

سن بالام زیاد جالب نیست 💔

من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭

عزیزم بعضی‌ها شناخت ندارن و از روی احساسات تصمیم میگیرن و خانواده هم بخاطر اینکه در آینده مشکلی پیش ...

درسته یه سریا از رو احساسات تصمیم میگیرن مثلا اون موقع دبیرستان که بودم دوستم همش تو فکر ازدواح بود فقط شوهر میخواست و با کسی بود که قشنگ رفتاراش رو تعریف میکرد میفهمیدم طرف به دردش نمیخوره ولی نمیدونم برچه اساس ازدواج کرد

طرف رو دوست داشته باشن که عالیه و اینکه شناخت داشته باشن

عزیزم مگه فقط ازدواج کردن مهمه؟نوع ازدواج و کیفیتش خیلی مهم تره ،این تاپیکایی ک اینجا هست پس برا کیاست؟؟؟این همه طلاق ومشکلات 

ی سریا فقط ازدواج کنن مهمه،معیارای مهمی ندارن و...

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...